dg24012021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Cursos

Els nostres cursos

Oberta la matrícula per als cursos del 2n semestre

Cursos FICB

Ara tens l'oportunitat d'inscriure't en els cursos de xinès del segon semestre de la Fundació Institut Confuci de Barcelona. Durant aquesta segona part del curs, els nostres cursos continuaran sent en línia a través de ZOOM.

Llegeix més...

Curs de formació de professorat de xinès a Catalunya 2020

Formació de professorsLa Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza la novena edició del Curs de formació per a professors de cinès a Catalunya. Els objectius d'aquest curs són millorar la qualitat de l'ensenyament de la llengua xinesaa Catalunya, i ajudar als professors a triar i emprar els materials idonis a les seves classes. Aquest curs formatiu serà virtual i tindrà lloc el diumenge dia 15 de novembre, i convida a la seva participació a tots els docents que desenvolupen aquesta tasca a Catalunya.

Llegeix més...

Matrícula oberta Cursos de xinès 2020-2021

Cursos de xinès a la FICBAquest 2020 comença de zero amb els nostres cursos d’iniciació o millora el teu nivell amb els cursos de continuació (nivells A1.2 fins a l'E1.2 i professional). Aquest any oferim cursos presencials, semipresencials o en línia.

No ho posposis més i vine a la FICB a estudiar xinès!

Termini de matrícula ampliat fins al 20 de setembre de 2020.

Llegeix més...

Curs de xinès intensiu d’estiu en línia per adults 2020

Xinès Gran Muralla

Aquest estiu estiguis on estiguis, no et perdis l’oportunitat d’estudiar xinès amb el curs en línia de la FICB, Xinès Gran Muralla.

El curs Xinès Gran Muralla  ofereix la possibilitat d’assistir a classes en línia, mitjançant un professor que realitza classes en directe – en l’horari escollit – des d’una aula virtual. Les classes impartides estaran disponibles per a futures visualitzacions. D’aquesta manera, si l’alumne no pot assistir en l’horari determinat, no es perdrà cap classe i podrà seguir el seu propi ritme, podent estudiant quan vulgui, on vulgui i com vulgui.

Un curs dissenyat exclusivament per aquelles persones que no poden assistir a les classes presencials de la FICB.

Llegeix més...

Curs Intensiu d'estiu ADULTS 2020

Cursos xinès Barcelona

Aprofita aquest estiu i estudia xinès amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona. No ho posposis més i submergeix-te amb l’estudi d’aquesta llengua mil·lenària.

Comença des de zero o millora el teu nivell amb els nostres cursos intensius de xinès.

CLASSES EN DIRECTE EN LÍNIA

Llegeix més...

Cursos de preparació als Exàmens HSK 2020

Cursos HSK BarcelonaLa Fundació Institut Confuci de Barcelona, a través de la plataforma d'ensenyament en línia Xinès Gran Muralla, imparteix el curs de preparació a l'Examen HSK.

El curs de preparació es basa en la realització i correcció de diversos exàmens de prova de l'HSK. Mitjançant aquest curs, no solament podràs conèixer el format i requisits de l'examen, sinó que també et permetrà afermar el coneixement dels punts gramaticals i el vocabulari de l'examen. Les classes es realitzen en directe a través de l'aula virtual de la plataforma Xinès Gran Muralla.

IMPORTANT: aquest curs es realitzarà independentment del fet que l'Examen HSK hagi estat cancel·lat per causa major.

Llegeix més...

Curso en línia de cultura xinesa (2on semestre 2019-20)

Curso de cultura

Curs dirigit als estudiants actuals de la FICB, majors de 14 anys, que vulguin obtenir una comprensió més amplia de la cultura xinesa i aprendre vocabulari i expressions relacionades amb la cultura xinesa.

El curs es realitzarà a través de la plataforma Xinès Gran Muralla, sessions en directe a distància.

Llegeix més...

Subcategories

rgpdue_sello.png