Matrícula oberta

modalidad
Online

dilluns 10 de Juny , 10:00 h.

Duración
10 hores
Lugar
ZOOM
Coste
70 €

Curs online de xinès per a viatges

Publicat dijous 09 de Maig, 2024

Casa Àsia, en col·laboració amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona, ofereix un curs intensiu de xinès adreçat a aquelles persones que mai no han estudiat xinès, però voldrien aprendre el bàsic per manejar-se en les situacions més habituals durant un viatge a la Xina.

Quin nivell és adequat?

Cap, és per a persones que mai no hagin estudiat xinès o que tinguin coneixements mínims de la llengua.

Contingut

En finalitzar el curs l’alumnat podrà mantenir converses senzilles a restaurants, botigues, estacions de tren i metro, i durant trobades amb xinesos. També podreu conèixer la cultura xinesa relacionada amb llocs turístics, gastronomia, souvenirs típics, etc.

Preu i materials

  • Preu: 70 € / 10 horas
  • Modalitat: en línia
  • Materials didàctics: materials electrònics (booklet) creats específicament per a aquest curs, inclosos al preu.

Grups i horaris

10 al 17 de juny

  • Dilluns, dimarts, dijous i divendres de 10.00 h a 12.00 h CEST

10 al 14 de juny

  • Dilluns a divendres de 19.00 h a 21.00 h CEST

Professores

Xiaoyan Guo , doctora en Llengua Espanyola i les seves Literatures (per la Universitat Complutense de Madrid), màster en Espanyol com a Segona Llengua (UCM), TICs en Educació: Anàlisi i Disseny de Processos, Recursos i Pràctiques Formatives (USAL), i llicenciatura en Administració de Turisme i Anglès (Xi’an International Studies University, 西安外国语大学). Experiència de més de 12 anys a l’ensenyament de llengua i cultura xineses, actualment ensenya xinès a la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Pontifícia Comillas i la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

Yingfeng Xu , doctora en Traducció i Ciències de Llenguatge per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment és coordinadora de docència de l’Institut Confuci de Barcelona. Compta amb més de 10 anys en l’ensenyament i la recerca de l’idioma xinès com a llengua estrangera a universitats, EOI i diferents institucions.