dj28102021

Back Estàs aquí:Home Exàmens

Exàmens oficials HSK, HSKK i YCT

Descripció dels exàmens oficials HSK, HSKK, YCT i CTCSOL

HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi)

Examen HSK BarcelonaL'HSK (Hanyu Shuiping Kaoshi) és l'examen oficial escrit de llengua xinesa estandarditzat a escala internacional, dirigit a les persones que no són parlants nadius de llengua xinesa. Mitjançant diferents exercicis, s'avaluen la comprensió lectora, la comprensió auditiva i, a partir del nivell HSK 3, l'expressió escrita dels participants.

L'examen HSK consta de sis nivells; el primer nivell (HSK 1) és el més baix. Els participants poden fer directament l'examen del nivell que desitgin, sense que sigui necessària la prèvia obtenció de certificats HSK de nivell inferior.

Per a sol·licitar les Beques Institut Confuci, el certificat HSK tindrà una validesa de dos anys.

HSK ONLINE (Hanyu Shuiping Kaoshi)

HSK ONLINE

HSK ElONLINE és l'examen oficial escrit de llengua xinesa estandarditzat a escala internacional, dirigit a les persones que no són parlants nadius de llengua xinesa. Mitjançant diferents exercicis, s'avaluen la comprensió lectora, la comprensió auditiva i, a partir del nivell HSK 3, l'expressió escrita dels participants

La modalitat online consisteix a realitzar L'examen HSK amb un ordinador a les instalacions del centre examinador.

Per a sol·licitar les Beques Institut Confuci, el certificat HSK ONLINE tindrà una validesa de dos anys.

HSKK (Hanyu Shuiping Kouyu Kaoshi)

Examen HSKK BarcelonaL'HSKK (Hanyu Shuiping Kouyu Kaoshi) s l'examen oficial oral de llengua xinesa estandarditzat a escala internacional, dirigit a les persones que no són parlants nadius de llengua xinesa. L'examen HSKK avalua la comprensió auditiva i l'expressió oral dels participants i és una prova que permet certificar les habilitats de conversa de l'alumne.

És un examen independent de l'HSK i, per tant, els participants poden examinar-se del nivell que desitgin, sense que sigui necessària la prèvia obtenció de certificats HSKK de nivell inferior o certificats HSK.

Per a sol·licitar les Beques Institut Confuci, el certificat HSKK tindrà una validesa de dos anys.

YCT (Young Learners Chinese Test)

Examen YCT BarcelonaEl YCT (Young Learners Chinese Test) és l'examen oficial escrit de llengua xinesa dirigit a estudiants de primària i secundària que no són parlants nadius de llengua xinesa. Mitjançant diferents exercicis, s'avaluen la comprensió lectora, la comprensió auditiva i, a l'examen YCT 4, l'expressió escrita del participant.

L'examen YCT consta de quatre nivells; el primer nivell (YCT 1) és el més baix. Els participants poden fer directament l'examen del nivell que desitgin, sense que sigui necessària la prèvia obtenció de certificats YCT de nivell inferior.

Examen CTCSOL

Examen CTCSOL Barcelona

L’examen per l’obtenció del Certificat de Professor de Xinès com a Llengua Estrangera (CTCSOL) és un examen oficial organitzat per l’Oficina General de l’Institut Confuci/Hanban. L’examen està especialment dirigit a professors i professors voluntaris de xinès en l’estranger, i és una important eina a l’hora d’avaluar als professors de xinès que volen exercir tant a Xina com l’estranger, sigui en centres públics o privats Aquest certificat oficial acredita així mateix, el nivell d’un docent de xinès com a llengua estrangera.

rgpdue_sello.png