Estudiar a la Xina

modalidad
Presencial

dimarts 21 de Novembre , 18:00 h.

Lugar
Edifici Transformadors
Coste
Gratuït

Aquest novembre ens acostem a la Xina

Publicat dimarts 14 de Novembre, 2023

Joves de l'Eixample presenta diverses activitats per conèixer les opcions d’estudis superiors en aquest país i un nou programa de mentoria social per a joves estudiants xinesos.

En el marc del cicle d’Estudis superiors a l’estranger, organitzat per l’Assessoria de Mobilitat internacional de Joves de Barcelona, i amb la col·laboració de diverses organitzacions i entitats, es presenten activitats per conèixer les opcions d’estudis a la Xina.

Estudis superiors i d’idioma a la Xina II

21 de novembre a les 18 h

Si mai t’has plantejat viatjar a la Xina a fer una estada d’idioma o estudis superiors, aquesta activitat t’aproparà a conèixer totes les teves opcions. T’explicarem el sistema educatiu xinès; els visats d’estudiant; les beques i ajudes; els cursos de xinès que pots fer a Barcelona; els contactes amb les universitats xineses… més l’experiència de joves estudiants que han fet estudis en aquest país.

A càrrec de la Fundació Institut Confuci de Barcelona; l’Associació Cultural Popular Xinesa i amb la col·laboració del Projecte XEIX i Casa Àsia.

Totes les activitats són gratuïtes, però cal inscripció prèvia en aquest formulari. Aquestes tindran lloc a l'Edifici Transformadors (Ausiàs Marc, 60).