Matrícula tancada

modalidad
Presencial

dilluns 15 de Abril , 18:00 h.

Duración
4 sessions
Lugar
Aula Boqueria 
Coste
150€

Curs de cuina xinesa FICB: cuina de primavera

Publicat dilluns 18 de març, 2024

La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs viatjar a la Xina a través dels seus sabors.  

De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.  

El curs és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de cada sessió.  

La segona edició està dedicada a la cuina xinesa de primavera, amb plats que representen els ingredients i sabors característics de la temporada: cuina fresca, plena de color, rica i fragant, on les verdures, hortalisses i brots prenen el protagonisme, ja sigui com a plat principal o com a acompanyament per a carns i peixos. 

Places limitades.  

Dates i horari  

Del 15 d'abril al 6 de maig (4 sessions)  

Dilluns de 18:00 a 20:00 h  

Lloc  

Aula Boqueria  
Mercat de la Boqueria  
<M> L3 Liceu 

Preu del curs  

150€ (4 sessions)  

La FICB es reserva el dret de cancel·lar el curs si no s'arriba al mínim d'inscrits.  

Descarrega el programa curs de cuina xinesa de primavera (PDF)

Professor 

Wenbin Peng (Hunan, 1982):  

A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...).  Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020. 

Matrícula 

Matrícula ampliada fins al 14 d'ABRIL de 2024. 

Forma de Pagament 

Per a realitzar la matrícula és necessari emplenar el formulari de matrícula i adjuntar el comprovant de pagament. 

Al CONCEPTE DEL PAGAMENT és imprescindible indicar:  NOM i COGNOM de l'alumne + CUINA  

El pagament s'efectuarà en el següent compte corrent: 

BANCO SANTANDER 

SWIFT: BSCH ES MM XXX 
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071 
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona 

Audiovisual

Curs de cuina xinesa