Taller de jiaozi

modalidad
Presencial

dimecres 21 de Febrer , 18:00 h.

Lugar
Espai Boqueria 
Coste
Gratuït

Taller de cuina d’any nou xinès

Publicat dilluns 19 de Febrer, 2024

Vols aprendre com fer els populars jiaozi (dumplings, crestes xineses) i conèixer quines són les tradicions culinàries de l’any nou xinès?  

La Fundació Institut Confuci de Barcelona, amb la col·laboració del Mercat de la Boqueria, us conviden a un taller de cuina per celebrar l’any nou del drac, on treballareu diverses tècniques de preparació i cocció dels jiaozi, alhora que aprendreu sobre les varietats culinàries del nord i el sud de la Xina i les tradicions gastronòmiques lligades a l’any nou. Al final de la sessió es farà una degustació amb tots els participants. 

Dades de l'activitat 

Dimecres 21 de febrer de 2024, 18:00-20:00h 

Espai Boqueria (Mercat de la Boqueria
Aula de vidre a peu de mercat: Entrant per La Rambla, resseguir els porxos a mà esquerra, banda mar, fins al final. Entrant des de Plaça Gardunya, principi dels porxos a mà dreta
<M> Liceu L3 

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia obligatòria, aforament limitat. 

I si vols aprofundir més sobre la gastronomia xinesa, pots inscriure’t al nostre nou curs de cuina d’hivern

De la mà de Wenbin Peng (Hunan, 1982): A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...).  Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020.  

Organitza 

Fundació Institut Confuci de Barcelona, amb la col·laboració del Mercat de la Boqueria

La FICB, en col·laboració amb Casa Àsia i…

Amb motiu de la celebració del Dia…