Inicia't, repassa o dóna-li un impuls al teu nivell de xinès

Cursos intensius d'estiu

Publicat dilluns 15 de Maig, 2023

 

¿Deseas aprovechar el verano para obtener un nivel completo de chino? La FICB te propone un curso intensivo de cuatro semanas, en las que, a través de un método de aprendizaje rápido y riguroso, podrás obtener el certificado de un curso equivalente a un curso anual de 60h.

Calendari

Curs de 40 hores

De dilluns a divendres del 19 de juny a 14 de juliol 2023 (4 setmanes)

  • Cursos Inicial I / Inicial II 

Curs de 50 hores

De dilluns a divendres del 19 de juny a 21 de juliol 2023 (5 setmanes)

Taller de lectura d'estiu

Publicat dijous 11 de Maig, 2023

¿El curs acadèmic ha acabat i no vols esperar fins a setembre per a reprendre les teves classes de xinès? La FICB t'ofereix el club de lectura; un espai obert al diàleg i discussió en el qual es comenten les impressions i temes relacionats de la lectura de llibres i articles adaptats segons el teu nivell de xinès.

A través d'aquest curs, no solament milloraràs la teva comprensió lectora, sinó que adquiriràs eines per a l'expressió oral i ampliaràs el vocabulari i coneixement de la cultura xinesa.

Curs oral exprés d’estiu

Publicat dimecres 03 de Maig, 2023

El curs acadèmic ha acabat i no vols esperar fins a setembre per a reprendre les teves classes de xinès? A través dels nostres cursos orals, podràs continuar practicant xinès d'una forma entretinguda, adquirint una millor pronunciació i un major vocabulari.

Anima't i aprèn parlant!

Calendari

Del 19 de juny a 14 de juliol 2023 cada dijous de 17:00 a 19:30 h.