Taller de cuina: rotllets de primavera

Publicat dimarts 14 de Maig, 2024

Els rotllets de primavera (春卷) són segurament un dels plats més populars de tota la gastronomia xinesa a nivell internacional T'agradaria aprendre a preparar-los? 

El dilluns 6 de maig la FICB organitza un taller especial de preparació de rotllets de primavera al mercat de La Boqueria. El taller és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de la sessió. 

Curs de pintura xinesa i cal·ligrafia

Publicat dimarts 14 de Maig, 2024

T'agradaria aprendre a fer un quadre amb les belles pinzellades de la tinta xinesa? Vols saber quines històries s'amaguen darrere dels caràcters xinesos? 

En aquest curs aprendràs les tècniques bàsiques de la pintura i la cal·ligrafia xineses. A cada sessió introduirem nous elements que componen un quadre xinès, perquè aprenguis a dibuixar-los de forma individualitzada, amb l'objectiu de fer una composició final amb totes les tècniques apreses durant el curs. 

Curs de dansa del lleó 2023-24. Nivell intermedi

Publicat dimarts 14 de Maig, 2024

Vols aprendre a ballar el lleó xinès? 

Com a membre del grup de dansa de la FICB, podràs endinsar-te en l’àmbit artístic i cultural de la Xina mentre et diverteixes. A més, tindràs l'oportunitat de participar en importants esdeveniments i actes culturals dins i fora de les nostres instal·lacions. Anima't i participa! 

Curs de cuina xinesa FICB: cuina d'estiu

Publicat dimarts 14 de Maig, 2024

La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs viatjar a la Xina a través dels seus sabors.

De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.