dg18042021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Presentació Qui som Ofertes de treball Externes Oferta col·laborador/a projecte FESTSPACE

Ofertes de treball

Oferta col·laborador/a projecte FESTSPACE

Ofertas

FESTSPACE és un projecte de recerca europeu que estudia els efectes socioculturals dels festivals i els esdeveniments que tenen lloc a espais públics urbans de Barcelona.

Des de FESTSPACE busquem una persona que col·labori amb l'equip per dur a terme treball de camp a l'acte de l’Any Nou Xinès a Barcelona.

 

Perfil: experiència en recerca i domini a nivell oral, comprensió i escrit les llengües mandarí, castellà i, a poder ser, català.

Tasques: redacció mapa agents organitzadors de l’Any Nou Xinès a Barcelona, difusió enquestes, realització entrevistes, transcripcions i traduccions.

Previsió inici i fi del servei: octubre – desembre. La persona col·laboradora establirà una relació contractual amb la UOC i haurà de presentar la factura corresponent.

El pressupost per elaborar el servei és de 1.000€

Interessats enviar el CV a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. i Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Data límit de presentació CV: 27 de setembre

rgpdue_sello.png