e·Chinese Plus

Publicat dijous 04 de Juliol, 2024

E·Chinese Plus és en una plataforma en accés obert destinada a l'aprenentatge de la llengua xinesa, en la qual trobaràs activitats de nivells A1-B2 del MECR per a practicar diverses competències. Per a facilitar el seu ús, podràs filtrar les activitats per nivell, per competència lingüística i també per tema, en cas que sigui rellevant.

Calendari d'exàmens oficials 2024

Publicat dijous 04 de Juliol, 2024

La Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza i coordina en col·laboració amb les universitats de Catalunya i Andorra els exàmens oficials de xinès.

Examen oral HSKK - Fundació Institut Confuci de Barcelona

Publicat dijous 04 de Juliol, 2024

L'examen HSKK (Hanyu Shuiping Kouyu Kaoshi) avalua la comprensió auditiva i l'expressió oral dels participants i és una prova per a certificar les habilitats de conversa de l'alumne.

Per a sol·licitar les Beques Institut Confuci, el certificat de l'examen tindrà una validesa de dos anys.

Data i lloc de l'examen

Dissabte 20 de JULIOL de 2024 | INSCRIPCIÓ TANCADA

Borsa UB cursos de xinès a la FICB (BAX_UB)

Publicat dijous 27 de Juny, 2024

La Universitat de Barcelona (UB) forma part del patronat de la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB). Alhora, el seu Vicerectorat de Política d'Internacionalització promou la cooperació amb universitats asiàtiques, entre les quals destaquen nombrosos centres de la Xina.

Trobada amb els escriptors Xu Zechen i Shi Yifeng

Publicat dijous 20 de Juny, 2024

La China National Publications Import and Export (Group) Co., Ltd amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona i Casa Àsia, organitzen una trobada literària a Barcelona amb els escriptors Xu Zechen i Shi Yifeng el 2 de juliol de 2024.   

Exposició d'obres del curs de pintura i cal·ligrafia xineses

Publicat dimarts 18 de Juny, 2024

La FICB organitza una exposició col·lectiva amb les obres dels alumnes del Curs de pintura xinesa i cal·ligrafia, realitzat durant els mesos d'abril i maig, a càrrec de l'artista Yang Shun. 

Dades de l'exposició 

Del 18 de juny al 6 d'octubre de 2024. 

Escriptures de la Xina a Amèrica Llatina i Espanya

Publicat dilluns 17 de Juny, 2024

Com s’escriu sobre la Xina al món iberoamericà? Aquesta és la pregunta que es fan Carles Prado-Fonts i Rosario Hubert a les seves investigacions recents, Secondhand China: Spain, the East, and the Politics of Translation (2022) i Disoriented Disciplines: China, Latin America, and the Shape of World Literature (2023).

CineClub FICB: The Breaking Ice

Publicat dimecres 12 de Juny, 2024

La Fundació del Institut Confuci de Barcelona y CineAsia en col·laboració amb Filmin, organitzen, en el marc del curs "Un travelling pel cinema xinès", una sessió especial del CineClub amb la preestrena en exclusiva de la pel·lícula The Breaking Ice《燃冬 》, que es projectarà dijous 13 de juny a les 18:30h a la FICB, abans de la seva estrena oficial en sales a Espanya.

Festa final de curs 2023-24

Publicat dimecres 12 de Juny, 2024

Celebra el final de curs amb jocs de taula creats pels nostres professors! Volem agrair la teva dedicació i èxits durant aquest any acadèmic, i quina millor manera de fer-lo que regalant-te unes divertides partides amb els teus companys i una experiència culinària única i saborosa. Reserva la teva plaça i uneix-te a nosaltres per a una vetllada de jocs, sabor, companyonia i records inoblidables! Només necessites portar el teu millor ànim i ganes de passar-ho bé.

També compartirem amb tots vosaltres les novetats del curs per a l'any vinent.