La Fundació Institut Confuci de Barcelona i CineAsia, amb la col·laboració del Bcn Film Festival, organitzen conjuntament “Mestres del cinema xinès”, un curs de cinema en línia sobre les figures…
Cursos de cultura
-
Curs de cinemaModalitat: OnlineData i hora: -Durada: 8 sessionsLugar: Zoom
-
Matrícula obertaModalitat: PresencialData i hora: -Durada: 8 sessionsLugar: Fundació Institut Confuci de Barcelona
El qigong (气功) o “txikung”, inclou una diversitat de tècniques habitualment relacionades amb la medicina tradicional xinesa, que comprenen la ment, la respiració i l'exercici físic, amb l'objectiu…
-
Matrícula obertaModalitat: PresencialData i hora: -Durada: 1 sessióLugar: Fundació Institut Confuci de Barcelona
Descobreix l'art mil·lenari de la pintura tradicional xinesa en un taller únic que combina tècnica i creativitat.
En aquest taller ens familiaritzarem amb els materials bàsics de…
-
Matrícula obertaModalitat: PresencialData i hora: -Durada: 1 sessióLugar: Fundació Institut Confuci de Barcelona
Descobreix l'elegància i la profunditat de la cal·ligrafia xinesa amb aquest taller dissenyat per als que volen explorar una de les formes artístiques més emblemàtiques de la cultura xinesa.…
-
Matrícula obertaModalitat: PresencialData i hora: -Durada: 1 sessióLugar: Fundació Institut Confuci de Barcelona
Descobreix l'art mil·lenari de la pintura tradicional xinesa en un taller únic que combina tècnica i creativitat.
En aquest taller ens familiaritzarem amb els materials bàsics de…
-
Inscripció obertaModalitat: PresencialData i hora: -Durada: 1 sessióLugar: Aula Boqueria
T'agrada la cuina xinesa i vols aprendre a preparar nous plats? Aquest estiu et convidem a descobrir l'art de preparar wonton un dels dimsum més deliciosos de la gastronomia xinesa.
En…
-
Inscripció obertaModalitat: PresencialData i hora: -Durada: 1 sessióLugar: Aula Boqueria
Sabies que a la Xina es fan dolços amb arròs? En aquest taller us convidem a conèixer un dolç típic de la cuina del sud de la Xina: els nuomici (糯米糍).
Els nuomici també coneguts com “…