dj20062019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Beques Beques i recursos Campaments Oberta la inscripció pel Campament d’Estiu “Understanding China” 2018

campaments

Oberta la inscripció pel Campament d’Estiu “Understanding China” 2018

Understanding ChinaLa Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB) conjuntament amb l’Institut Internacional d’Estudis Xinesos (BFSU), l’Oficina d’Instituts Confuci (BFSU) i l’Oficina d’Assumptes d’Estudiants Estrangers (BFSU) organitzen el Campament d’Estiu “Understanding China” 2018.

DATA LÍMIT AMPLIADA FINS EL 3 D'ABRIL

Aquest campament d’estiu està destinat exclusivament als estudiants universitaris, amb prioritat si es tracta d’estudiants de la FICB. Els participants realitzaran una estada a la Xina (a Pequín i Shandong) del 8 al 22 de juliol, participaran en seminaris en anglès de diferents tòpics relacionats amb la Xina i realitzaran excursions a llocs emblemàtics, com la Gran Muralla, el Palau d'Estiu, etc.

Si ets estudiant universitari, no ho dubtis més i aprofita les vacances d’estiu per realitzar aquesta estada d’immersió cultural. Una experiència única pels estudiants de xinès!

1. Requisits

La Fundació Institut Confuci de Barcelona seleccionarà a 28 participants que reuneixin els següents requisits.

 • Ser universitari.
 • Tenir menys de 30 anys.
 • Gaudir de bona salut.
 • Interès en la llengua i la cultura xinesa.
 • Presentar tota la documentació requerida
 • Es donarà preferència als alumnes de la FICB.
 • Els candidats que hagin participat en activitats extraordinàries de la FICB (Pont a la Xina, Voluntari Any Nou Xinès, etc) també tindran preferència.

2. Despeses

L’organització cobreix totes les despeses a Xina, inclòs l’allotjament, dietes, transport local, excursions i assegurança d’accidents. Cada participant haurà d’encarregar-se de les despeses no incloses a la beca:

 • Tramitació del visat.
 • Reserva i compra del bitllet d’avió d’anada i tornada.
 • Assegurança internacional de viatges (obligatori).
 • Quota d’inscripció pels estudiants:  400 RMB per persona.

 3. Dates i lloc del campament

El Campament d’Estiu “Understanding China” 2018 es celebrarà a la Xina (Pequín i Shandong, subjecte a modificacions) del 8 al 22 de juliol. Els estudiants seleccionats estaran acompanyats per un professor responsable designat per la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

4. Inscripció

INSCRIPCIÓ OBERTA AMPLIADA FINS EL 3 D'ABRIL

Per inscriure’s al campament cal:

 • Omplir el Formulari de sol·licitud en línia.
 • Omplir el següent Formulari de sol·licitud en WORD i enviar-lo com un PDF a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  abans del 3 d'abril del 2018, junt amb:
  1. Còpia escanejada del DNI i del passaport.
  2. Carta de motivació del candidat (1000 paraules aproximadament).
  3. Publicació d’assajos o altres materials que demostrin el seu interès i capacitat per la investigació acadèmica.   

El nom de tots els  documents que els candidats enviïn por correu (com documents adjunts) hauran de seguir el següent esquema: "campamentestiu_COGNOM_NOM_ Document” (ex. "campamentsestiu_LOPEZ PAU_Carta de motivació")

5. Selecció i comunicació

El criteri de selecció dels participants en el campament inclou els següents punts (per ordre d’importància):

 • Carta de motivació del candidat.
 • Participació en activitats extraordinàries de la FICB.

Es donarà  preferència als candidats que mai hagin estat a Xina. En cas de dubte durant la selecció, podríem requerir una entrevista personal amb el candidat.

Un cop realitzat el procés de selecció de les sol·licituds rebudes, la FICB es posarà en contacte amb els estudiants seleccionats.