Taller de jiaozi

modalidad
Presencial

dimecres 21 de Febrer , 18:00 h.

Lugar
Espai Boqueria 
Coste
Gratuït

Taller de cuina d’any nou xinès

Publicat dilluns 19 de Febrer, 2024

Vols aprendre com fer els populars jiaozi (dumplings, crestes xineses) i conèixer quines són les tradicions culinàries de l’any nou xinès?  

La Fundació Institut Confuci de Barcelona, amb la col·laboració del Mercat de la Boqueria, us conviden a un taller de cuina per celebrar l’any nou del drac, on treballareu diverses tècniques de preparació i cocció dels jiaozi, alhora que aprendreu sobre les varietats culinàries del nord i el sud de la Xina i les tradicions gastronòmiques lligades a l’any nou. Al final de la sessió es farà una degustació amb tots els participants. 

Dades de l'activitat 

Dimecres 21 de febrer de 2024, 18:00-20:00h 

Espai Boqueria (Mercat de la Boqueria
Aula de vidre a peu de mercat: Entrant per La Rambla, resseguir els porxos a mà esquerra, banda mar, fins al final. Entrant des de Plaça Gardunya, principi dels porxos a mà dreta
<M> Liceu L3 

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia obligatòria, aforament limitat. 

I si vols aprofundir més sobre la gastronomia xinesa, pots inscriure’t al nostre nou curs de cuina d’hivern

De la mà de Wenbin Peng (Hunan, 1982): A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...).  Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020.  

Organitza 

Fundació Institut Confuci de Barcelona, amb la col·laboració del Mercat de la Boqueria