dj23052019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa La Fundació Institut Confuci de Barcelona rep el premi «Institut Confuci d’Excel·lència»

Notes de premsa

La Fundació Institut Confuci de Barcelona rep el premi «Institut Confuci d’Excel·lència»

Institut Confuci d’Excel·lènciaEls passats dies 4 i 5 de desembre del 2018 es va celebrar a Chengdu la tretzena edició del Congrés Internacional d’Instituts Confuci, on van assistir més de 1500 representants dels Instituts Confuci de 154 països i regions. Entre ells, la FICB va tenir l’honor de rebre el premi «Institut Confuci d’Excel·lència» gràcies al seu gran desenvolupament tant en la docència del xinès com en la difusió de la cultura xinesa.

 

A la cerimònia hi van assistir l’Alejandro Aguilar, Vicerector de Projecció i Internacionalització de la Universitat de Barcelona, en Miquel Nicolau, Rector de la Universitat d’Andorra, en Chang Shiru i en Javier Orduña, Codirectors de la FICB, i la Montserrat Riba, Secretària General de Casa Àsia, tots ells encarregats de recollir el premi.

La Fundació Institut Confuci de Barcelona disposa actualment de múltiples centres d’ensenyament. A les universitats, els cursos de llengua xinesa tenen un reconeixement acadèmic, i als centres d’educació primària i secundària han estat acreditats pel Departament d’Ensenyament com a classes curriculars. A més, la FICB està treballant intensament per a la inclusió de la llengua xinesa al sistema educatiu espanyol, establint les bases institucionals per tal que es promogui l’educació del xinès a Espanya.

Material audiovisual

Confucio Excelencia 2018