dv18012019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Tast de te amb els alumnes de la UAB

Notes de premsa

Tast de te amb els alumnes de la UAB

Gaudint el teLa Fundació Institut Confuci de Barcelona va organitzar els dies 19 i 20 d’abril a la Universitat Autònoma de Barcelona dues sessions sobre la Cerimònia del Te a càrrec de Qiu Shuzhen, professora especialista en te vinguda de l’Institut Confuci de la Universitat de Aalborg, Dinamarca.

 

Els participants, alumnes del Grau de Traducció i Interpretació, i d’Estudis d’Àsia Oriental, van gaudir d’unes classes magistrals durant les quals la professora Qiu els va explicar els sis tipus principals de te xinès i la importància del te en la vida dels xinesos. Després, van aprendre el procediment a seguir en la Cerimònia del Te, i van tastar diferents tes exquisits preparats per la professora Qiu. A més d’aprendre a servir el te, obrir-ne els paquets, expressar agraïment pel te, etc., els participants també es van familiaritzar amb els diferents elements dels jocs de te i amb els tipus de te.

Després de tastar te blanc baimudan, te verd zhuyeqing i te wulong de les varietats tieguanyin suau, tienguanyin fort, i narcís de Zhangping, els estudiants van identificar aromes florals, a bosc, remolatxa, espinac, blat de moro, fava de soia, alga, així com els aromes del te especial de la Festa de la Primavera. Els participants van xerrar animadament sobre els aromes que havien reconegut, i en acabar van mostrar-se interessats a seguir aprenent sobre la cultura del te.

Material audiovisual