ds16022019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos

Notes de premsa

Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos

Tertúlies literàriesLa Fundació Institut Confuci de Barcelona en col·laboració amb la Mediateca de Casa Àsia, han dut a terme una sèrie de 6 tertúlies guiades al llarg de l'any 2017 per apropar, en les seves diferents sessions, els lectors i la literatura xinesa, a través d'una acurada selecció d'algunes de les obres més destacades de la literatura contemporània. 

 

Les quatre primeres tertúlies van ser assistides per Jesús Sayols, doctor en Estudis de Traducció i llicenciat en Estudis d'Àsia Oriental. En elles es van comentar les obres Viure! de Yu Hua, el dia 20 d'abril, Els quatre llibres de Yan Lianke, el dia 29 de juny, Canvis de Mo Yan, el 25 de maig i La fortalesa assetjada de Qian Zhongshu, el 28 de setembre. Posteriorment, Carla Benet, llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Estudis Xinesos per la Universitat Pompeu Fabra, ens va transportar, en les dues últimes tertúlies a través de les obres L'amor que fa caure ciutats de Zhang Ailing, el dia 24 d'octubre, i Les flors de la guerra de Yan Geling, el 28 de novembre. 

L'activitat va tenir lloc a la seu de Casa Àsia, i va assistir a ella un públic divers amb inquietuds i curiositats sobre la literatura xinesa que han pogut satisfer a través de les obres que la Mediateca de Casa Àsia, una vegada realitzada la preinscripció completament gratuïta, concedia en préstec per al gaudi dels participants. D'aquesta manera, els assistents, per mitjà del diàleg i la conversa, han pogut formar part d'una enriquidora activitat, gaudint del plaer per la lectura i aportant la seva entusiasta mirada al món de la literatura xinesa i els seus relats.

Material audiovisual