dg24032019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa

Notes de premsa

Macro-Confuci. Un nou capítol d'intercanvi i cooperació - Hangzhou i Pequín

Macro ConfuciEls representants de les set institucions catalanes i d'Andorra que conformen el Macro-Confucio, encapçalats pels codirectors de la Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB), Chang Shiru i Javier Orduña, es troben aquests dies de visita a la Xina, on han mantingut trobades amb diverses institucions acadèmiques i diplomàtiques.

Llegeix més...

La FICB inaugura l’exposició: Literatura Xinesa en Femení

Literatura Xinesa en FemeníAmb motiu del Día Internacional de la Dona, la FICB en participació amb la Biblioteca pública Arús, Casa Asia, Zona Onze, Eix Fort Pienc i la Diputació de Barcelona ha organitzat l'Exposició "Literatura China en femení".

Llegeix més...

La FICB participa a la celebració de l’any nou xinès a la UdL

Año Nuevo Chino a la UdLEl passat divendres 22 de febrer de 2019 la Universitat de Lleida (UdL) va commemorar l'any nou xinès a la seva seu amb el suport de la FICB. L'esdeveniment va combinar activitats culturals i acadèmiques i va comptar amb la presència d’estudiants, professors i personalitats del món de la sinologia.

Llegeix més...

La FICB participa a l’any nou xinès a Tarragona 2019

Any Nou Xinès de TarragonaPer segon any consecutiu la FICB ha participat a la celebració de l’any nou xinès a Tarragona, que va tenir lloc el passat diumenge 17 de febrer de 2019 al centre de la ciutat. L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i la cònsol general de la República Popular de la Xina a Barcelona, Lin Nan.

Llegeix més...

Oberta la inscripció de l'Examen YCT Barcelona

Examen YCTOberta la inscripció de l'Examen YCT Barcelona del pròxim 11 de maig de 2019.. L'examen YCT està dirigit a nens, nenes i joves estudiants de xinès de 6 a 16 anys en el moment de l'examen.

Informa't!

Llegeix més...

L’Any Nou Xinès amb Barcelona menció d’honor als premis Ciutat de Barcelona 2018

Premis Ciutat de Barcelona 2018L’Any Nou Xinès amb Barcelona, en el qual la FICB hi té una participació destacada com a membre del grup motor (Ajuntament de Barcelona, Casa Àsia, FICB i Associació d’Artistes Huaxing), ha rebut la menció especial en la categoria Cultura Popular i Tradicional dels Premis Ciutat de Barcelona 2018, atorgats per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). El guardó s’atorga a la organització de l’activitat, que, des de l’any 2014, s’ha destacat com exemple de treball comunitari des d’una mirada transversal i de cohesió ciutadana.

Llegeix més...

Barcelona celebra l'Any Nou Xinès 2019

Any Nou Xinès amb BarcelonaEl dissabte 2 de febrer de 2019, el dia 28 del dotzè mes lunar, els voltants de l'Arc de Triomf de Barcelona va reunir veïns i ciutadans per a celebrar l'Any Nou Xinès amb Barcelona. Aquesta festa anual, també coneguda com a Festival de la Primavera, compta amb el suport i participació del Consolat General de la R. P. de la Xina a Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, la Fundació Institut Confuci de Barcelona, Casa Àsia, el Grup d'artistes Huaxing a més de nombroses associacions culturals catalanes i xineses.

Llegeix més...