dj23052019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura Confuci Acadèmic VI: Cinema a la Xina

Cultura

Confuci Acadèmic VI: Cinema a la Xina

Confuci AcadèmicLa conferència Confuci Acadèmic en la qual investigadors predoctorals ens presentaran les seves investigacions sobre diversos aspectes del cinema xinès contemporani.

El Confuci Acadèmic és una activitat oberta a tot el públic. El seu objectiu és ajudar als/les investigadors/es a difondre i socialitzar la seva recerca, intercanviar informació i idees que alimentin els seus projectes. tant a nivell teòric i metodològic com logístic, en un format informal i proper. És, a més, una oportunitat per a conèixer de primera ma la recerca més recent sobre la Xina, apropant-se a nous aspectes de la història, la societat, la cultura, la economia i la llengua xineses.

Programa

  • HAN Mengye (Universidad de Vigo). «Els canvis en les directives sobre continguts de pel·lícules a la Xina durant els últims 20 anys: ¿com s’hi reflecteix el desenvolupament sòcio-cultural?».
  • Oriol MARTÍNEZ DOMÍNGUEZ (Universitat Oberta de Catalunya, Universitat de Girona). «El cinema xinès després de la Revolució Cultural: La influència de la Acadèmia de Cinema de Beijing en la Cinquena i Sisena Generació».


Informació de l'activitat

Dijous 29 de novembre del 2018, a les 18:30h.

Fundació Institut Confuci de Barcelona
Sala Polivalent
c. Elisabets 10, -interior- | 08001 Barcelona (mapa)
<M> Catalunya L1, L3

Activitat gratuïta limitada a l'aforament de la sala, cal inscripció:

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

Informació relacionada

Confucius China Studies Program