ds16022019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos: Ge Fei | El invisible

Cultura

Tertúlies literàries guiades sobre autors xinesos: Ge Fei | El invisible

Ge Fei

La Mediateca de Casa Asia, amb la col·laboració de la Fundació Institut Confuci de Barcelona, organitza un cicle de tertúlies literàries guiades sobre novel·les d'autors xinesos. En aquesta segona tertúlia de la 2a edició la trobada serà amb El invisible de Ge Fei.

Els interessats que s'inscriguin a l'activitat tindran l'oportunitat de llegir el llibre que la Mediateca els proporcionarà en préstec. A la sessió es comentaran les impressions que els lectors hagin tingut de la seva lectura, la connexió que han trobat entre la història, els personatges i la seva pròpia vida. S'analitzarà l'obra de l'autor, la repercussió que ha tingut en la literatura i en el seu entorn socioeconòmic i cultural.

Sobre El invisible de Ge Fei, Enrique Vila-Matas escriu: “Avui dia és difícil profunditzar en l’escena artística xinesa sense haver entrar en el món de Ge Gei, un dels escriptors més radicalment literaris d’Orient. [...] Yin shen yi (El invisible), en la qual ens narra com al Pequín d’avui dia, un ciutadà comú, un fabricant de sistemes de sonorització que porta una existència feliç però matussera, va entrant en el món ambigu i transgressor d’un client enigmàtica que de mica en mica sembla indicar-li que s’obri a la diversitat i al misteri, perquè encara és a temps de descobrir que en realitat “la vida és extremadament bella. ¿O potser no ho és?”. Aquestes últimes paraules tanquen El invisible i semblen voler recordar-nos que al final allò que compta és la intensitat de la sensació, de la exaltació de sentir i, per tant, de viure [...]”

Els lectors que estiguin interessats en agafar en préstec el llibre, un cop inscrits, tenen 5 dies per recollir-lo a la Mediateca de Casa Àsia en el seu horari habitual: dilluns, dimecres i divendres de 10.00 ha 15.00 hi els dimarts i dijous de 15.00 ha 19.00 h. Només hi ha 10 exemplars disponibles!

La tertúlia serà guiada per Carla Benet Duran, llicenciada en Traducció i Interpretació per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en Estudis Xinesos per la Universitat Pompeu Fabra. Actualment exerceix com a professora associada a la Facultat de Traducció i Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona i com a professora col·laboradora al Grau de Traducció, Interpretació i Llengües Aplicades de la Universitat Oberta de Catalunya. Ha traduït a escriptors xinesos com Yu Hua a El passat i a els càstigs (Males Herbes, 2013) i Zhang Ailing a L'amor que fa caure ciutats (Club Editor, 2016).

Informació de l'activitat

Dimarts 8 de maig de 19:00 h a 20.30 h

Seu de Casa Àsia (mapa)
Recinte Modernista de Sant Pa
Pavelló de Sant Manuel 
c/ Sant Antoni Maria Claret, 167 Barcelona

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia 

INSCRIPCIONS (Casa Àsia)

Organitza

Fundació Institut Confuci de Barcelona

Casa Àsia