modalidad
Presencial

dissabte 29 de Gener , 12:00 h.

Lugar
Passeig Lluís Companys/Arc de Triomf
Coste
Gratuït

Programa de l'Any Nou Xinès amb Barcelona 2022

Publicat dimarts 25 de Gener, 2022

Barcelona celebra un any més l'Any Nou Xinès amb un programa d'activitats que ens apropa a la cultura del país i ens convida a viure la seva festivitat més important.

L'acte central de la celebració de l'Any Nou Xinès amb Barcelona serà dissabte, 29 de gener de 2022 al passeig Lluís Companys/Arc de Triomf, on, de 10h del matí a 20h del vespre, s'han programat tota mena d'espectacles de cultura tradicional xinesa per donar la benvinguda a l'Any del Tigre. A més, en el mateix espai s'organitza una fira gastronòmica i cultural.

Programa de l'acte central (29/01/2022)

També s’han programat un seguit d’activitats paral·leles del 27 de gener al 22 de febrer de 2022, en diferents espais de la ciutat, organitzades per diverses entitats amb la col·laboració de l’Any Nou Xinès amb Barcelona.

Activitats paralel·les (27/01/2022 al 22/02/2022):

"Any Nou Xinès amb Barcelona" és un format d'organització i celebració sorgit gràcies a la col·laboració de multitud d’entitats xineses i catalanes de la ciutat de Barcelona amb l’Associació d’Artistes Huaxing, i amb el suport de la Fundació Institut Confuci de Barcelona, Casa Àsia, l’Ajuntament de Barcelona i el Consolat General de la R.P. Xina a Barcelona.

Anima’t i vine a celebrar junts l’Any del Tigre!

La Fundació Institut Confuci de Barcelona…