dj28102021

Back Estàs aquí:Home Exàmens EXÀMENS OFICIALS Examen YCT

Examen YCT

A causa de la situació sanitària actual i en compliment de les mesures contra la COVID-10, la FICB solament organitzarà convocatòries dels exàmens oficials YCT als centres de primària i secundària.

Descarregueu les indicacions per organitzar l'Examen YCT al vostre centre.


MESURES ORGANITZATIVES COVID (PDF)

L'examen YCT (Young Learners Chinese Test) està dirigit a nens, nenes i joves estudiants de xinès de 6 a 16 anys en el moment de realitzar l'examen.

L'examen YCT consta de quatre nivells. Els participants poden fer directament l'examen del nivell que desitgin, sense que sigui necessària la prèvia obtenció de certificats YCT de nivell inferior.

EXAMEN YCT BARCELONA   

Dissabte 15 de MAIG de 2021 - Incripció tancada

 

Informació addicional

MESURES ORGANITZATIVES COVID-19

Consulta les mesures de seguretat de la FICB per a la realització de l'examen HSK ONLINE. Els participants han de complir aquestes mesures per poder realitzar l'examen:

DESCARREGA I LLEGEIX LES MESURES ORGANITZATIVES (PDF)

L'horari definitiu de l'examen es publicarà amb antel·lció a la seva realització.

DESCARREGAR PDF INFORMACIÓ ADDICIONAL: Horari, estructura de l'examen, consulta dels resultats i recollida dels certificats.

Preu de les proves

  • YCT 1 - 40€
  • YCT 2 - 40€
  • YCT 3 - 60€
  • YCT 4 - 60€

Sobre la inscripció en línia

Un cop t'hagis registrat com a usuari hauràs de registrar-te a cada un dels exàmens als quals et presentis ( p.ex: YCT 2). La inscripció a l'examen es realitza únicament en línia, introduint les dades requerides a la pàgina web http://www.chinesetest.cn/index.do

  • La fotografia tipus carnet és imprescindible per a l'inscripció a tots els nivells del YCT.
  • Al certificat YCT apareixeran les dades que l'usuari hagi introduït durant el procés de la seva inscripció. Abans de finalitzar el termini d'inscripció, l'usuari pot modificar o afegir dades en la seva informació de registre. Finalitzat aquest termini, no es podrà realitzar cap canvi.

Abonament de les taxes d'examen

És necessari abonar les taxes de l’examen mitjançant ingrés al compte bancari que es facilita a continuació. Quan es realitzi l’ingrés s'indicarà a l'apartat CONCEPTE el nom de la persona i el nivell de l’examen en què es matricula. Ex: Antoni Gaudí YCT 3.

BANCO SANTANDER

SWIFT: BSCH ES MM XXX
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona

LA DATA LÍMIT PER REALITZAR EL PAGAMENT DE LES TAXES D'EXAMEN ÉS EL: --.

Confirmació de pagament de les taxes

La matrícula a l'examen únicament serà vàlida un cop comprovat el pagament de les taxes i quan aparegui acceptat a la plataforma d'inscripció http://www.chinesetest.cn/index.do.

L'acceptació del pagament de les taxes podrà ser consultada quatre dies després d'haver-ho fet. Si aquest període coincideix amb períodes de vacances, o festivitats, aquest període pot ser més llarg.

Els drets d'inscripció no es retornaran en cap cas. 

rgpdue_sello.png