dj06082020

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Exàmens EXÀMENS OFICIALS EXAMEN CTCSOL Examen CTCSOL - Escrit

Examen CTCSOL - Escrit

Examen CTCSOL Barcelona

CERTIFICAT DE PROFESSOR DE XINÈS COM A LLENGUA EXTRANJERA (CTCSOL)

L’examen per l’obtenció del Certificat de Professor de Xinès com a Llengua Estrangera (CTCSOL) és un examen oficial organitzat per l’Oficina General de l’Institut Confuci/Hanban. L’examen està especialment dirigit a professors i professors voluntaris de xinès en l’estranger, i és una important eina a l’hora d’avaluar als professors de xinès que volen exercir tant a Xina com l’estranger, sigui en centres públics o privats Aquest certificat oficial acredita així mateix, el nivell d’un docent de xinès com a llengua estrangera.

L’examen escrit pel Certificat de Professor de Xinès com a Llengua Estrangera (CTCSOL) està organitzat per la Fundació Institut Confuci de Barcelona. 

EXAMEN CTCSOL BARCELONA 2018  

27 d'OCTUBRE DE 2018

Inscripcions

Els professors de nacionalitat xinesa poden inscriure’s a l’examen CTCSOL en la modalitat de natius (常规版), i els de nacionalitat estrangera podran fer-ho en la modalitat per no natius (本土教师版).

1. Requisits

Natius (常规版):

 1. Compliment de les normes pertinents i passió per l’ensenyança del xinès com a llengua estrangera
 2. Domini d’una llengua estrangera.
 3. Estar en possessió d’un títol universitari o reconegut per la República Popular Xina.

No natius (本土教师版):

 1. Passió per l’ensenyança del xinès com a llengua estrangera i per la difusió del xinès i de la cultura xinesa.
 2. Estar en possessió d’un títol universitari.
 3. Tenir un nivell de xinès equivalent al HSK5 i/o al HSKK nivell intermedi.

2. Termini d’inscripció

Del 17 al 30 de SETEMBRE de 2018 fins a les 12 del migdia de l’hora de Pequín.

3. Inscripció

Es realitza en línia, a través de la pàgina web http://chineseteacher.org.cn

3. Com inscriure’s

 1. Entrar a la pàgina web http://chineseteacher.org.cn i registrar-se com a usuari (注册).
 2. Per inscriure’s, s’ha de seleccionar el lloc i la data de l’examen, i completar la informació personal de forma completa i rigorosa (la informació del document oficial d’identitat que es presentarà a l’examen). Després d’adjuntar una fotografia, s’ha de comprovar que la informació sigui correcta i validar la inscripció.
 3. Les taxes de l’examen són 120€. Després de registrar-se com a usuari i haver realitzat correctament la inscripció, és necessari ingressar l’import de les taxes al compte bancaria que s’indica a continuació. En l’apartat “concepte” s’ha d’escriure “nom i cognom + CTCSOL”). (Per exemple, “Antoni Gaudí CTCSOL”).

BANCO SANTANDER

SWIFT: BSCH ES MM XXX
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona

La data límit per abonar les taxes de l’examen és el dia 30 de SETEMBRE de 2018, a les 12 del migdia de l’hora de Pequín (6 del matí a Barcelona). Una vegada abonada les taxes, no es podrà realitzar modificacions en la data o lloc de l’examen, ni seran retornades les taxes en cap concepte

 1. La targeta d’admissió, necessària per realitzar l’examen, es podrà imprimir a partir del 22 d'OCTUBRE de 2018. L’usuari haurà d’entrar a la pàgina web www.chineseteacher.org.cn i accedir al seu usuari (登录) per tal d’imprimir la seva targeta d’admissió (准考证)
 2. L’examen tindrà lloc a:

Fundació Institut Confuci de Barcelona 
c. Elisabets 10, -interior- | 08001 Barcelona (mapa
<M> Catalunya L1, L3

Consulta dels resultats

Els resultats es podran consultar aproximadament un mes després de la realització de l’examen a la pàgina web www.chineseteacher.org.cn, introduint el número de targeta d’admissió i el nom i cognoms en l’apartat corresponent (成绩查询).

Obtenció del certificat

Els candidats que hagin aprovat l’examen escrit del “Certificat de Professor de Xinès com a Llengua Estrangera” podran inscriure’s per realitzar la part oral de l’examen, que consisteix en una entrevista.

Aquells candidats que aprovin l’examen escrit però suspenguin l’entrevista podran conservar la nota obtinguda en l’examen escrit, que tindrà una validesa de dos anys. Aquells que aprovin tant l’examen escrit com l’entrevista podran sol·licitar el “Certificat de Professor de Xinès com a Llengua Estrangera” presentant el títol universitari (de grau o, en el seu defecte, de formació professional en el cas de candidats no natius).

Material per a la preparació de l’examen

Bibliografia recomanada per a la preparació de l’examen:

1.《<国际汉语教师证书>考试大纲》.人民教育出版社 

2.《<国际汉语教师证书>考试大纲解析》.人民教育出版社 

3.《<国际汉语教师证书>面试指南》.人民教育出版社 

4.《国际汉语教学案例与分析(修订版)》.朱勇主编, 高等教育出版社 

5.《跨文化交际》.祖晓梅主编, 外语教学与研究出版社 

Curs de preparació de l’examen

La Fundació Institut Confuci de Barcelona oferirà un curs de preparació a l’examen. Pròximament publicarem més informació detallada sobre el curs a la nostra pàgina web.  

Contacte

Si tens qualsevol dubte, escriu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o truca al 93 768 89 27.

rgpdue_sello.png