dj28102021

Back Estàs aquí:Home Cursos

Els nostres cursos

Cursos d'adults 2021-2022

Cursos de xinèsA la Fundació Institut Confuci de Barcelona tenim com a objectiu que els nostres alumnes aprenguin gaudint i amb un ritme adaptat a les seves necessitats. Utilitzem els recursos més nous i una metodologia basada en la pràctica de competències orals, auditiva, lectora i d’escriptura mitjançant diferents exercicis i recursos de ludificació.

Coneix el nostre professorat i la nostra metodologia

Matrícula oberta fins al 17 de setembre

Llegeix més...

Curs intensiu d'estiu en línea Xinès Gran Muralla

cursos intensiusAquest estiu estiguis on estiguis, no et perdis l'oportunitat d'estudiar xinès amb el curs en línia de la FICB, Xinès Gran Muralla.

El curs Xinès Gran Muralla és un mètode d'ensenyament híbrid que combina les classes en directe amb l'aprenentatge autònom de l'alumne. Per a això, l'alumne podrà atendre classes en directe en línia –en l'horari triat– des d'una aula virtual, amb l'avantatge que les classes queden gravades en la plataforma Gran Muralla per a les seves futures visualitzacions.

Llegeix més...

Cicle de conferències - Introducció a la cultura xinesa

CulturaAprofita aquest estiu per apropar-te a la cultura xinesa amb el curs que t’ofereix la FICB, on a través de la introducció als seus pilars econòmics i socioculturals podràs comprendre i millorar la teva comunicació amb la comunitat xinesa.

“千里之行,始于足下 - Tot gran camí comença per un primer pas”. No ho dubtis més, comença aquesta aventura i enamora’t de la cultura xinesa de la mà de la FICB.

Llegeix més...

Curs intensiu d'estiu en línia (ZOOM)

Cursos FICBAprofita aquest estiu i estudia xinès amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona. No ho posposis més i submergeix-te en l'estudi d'aquesta llengua mil·lenària.

Comença de zero amb els nostres cursos d'iniciació o millora el teu nivell amb els nostres cursos intensius de xinès.

Una vegada finalitzat el curs intensiu, podràs incorporar-te als cursos regulars 2021-2022 que comencen al setembre.

Llegeix més...

Curs de preparació en línia Exàmens HSK 2021

Cursos HSK

La Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza els cursos de preparació a l'examen HSK destinat a aquells alumnes que es presentin a les convocatòries de juny i juliol de l'examen HSK.

El curs de preparació es basa en la realització i correcció de diversos exàmens de prova de l’HSK. Mitjançant aquest curs, no solament podràs conèixer el format i requisits de l'examen, sinó que també et permetrà consolidar el coneixement dels punts gramaticals i del vocabulari inclòs a l’examen.

Llegeix més...

Curs de formació de professorat de xinès a Catalunya 2020

Formació de professorsLa Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza la novena edició del Curs de formació per a professors de cinès a Catalunya. Els objectius d'aquest curs són millorar la qualitat de l'ensenyament de la llengua xinesaa Catalunya, i ajudar als professors a triar i emprar els materials idonis a les seves classes. Aquest curs formatiu serà virtual i tindrà lloc el diumenge dia 15 de novembre, i convida a la seva participació a tots els docents que desenvolupen aquesta tasca a Catalunya.

Llegeix més...

Curs de formació de professorat de xinès a Catalunya 2019

FORMACIÓ DE PROFESSORAT

La Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza la vuitena edició de la Formació per a Professors de Xinès a Catalunya. L'objectiu d'aquest curs és millorar la qualitat de l'ensenyament del xinès a Catalunya, i ajudar els professors a triar i emprar els materials a les seves classes. Aquest curs formatiu tindrà lloc els dies 27 i 28 d'octubre, i es convida a tots els professors que desenvolupen la seva tasca a Catalunya.

Llegeix més...

Subcategories

rgpdue_sello.png