
Inscripció oberta
Taller de cuina: wonton
Publicat divendres 06 de Juny, 2025
T'agrada la cuina xinesa i vols aprendre a preparar nous plats? Aquest estiu et convidem a descobrir l'art de preparar wonton un dels dimsum més deliciosos de la gastronomia xinesa.
En aquest taller pràctic aprendràs els diferents passos per preparar els wonton: com fer el farcit (vegetarià i amb carn), plegar la massa, farcir-los a l'estil tradicional, cuinar-los en sopa, o fregits, i preparar les salses d'acompanyament. El taller és totalment participatiu i inclou una degustació al final de la sessió.
T'hi esperem!
Data i horari
Dilluns 30 de juny de 2025 de 18:00 a 20:00h
Lloc
Aula Boqueria
Mercat de la Boqueria
<M> L3 Liceu
Preu
42,50€
Inclou tots els ingredients i materials necessaris. Places limitades.
Professor
Wenbin Peng (Hunan, 1982)
A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...). Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020.
Forma de Pagament i Matrícula
Per a realitzar la matrícula és necessari emplenar el formulari de matrícula i adjuntar el comprovant de pagament.
Al CONCEPTE DEL PAGAMENT és imprescindible indicar: NOM i COGNOM de l'alumne + CUINA
El pagament s'efectuarà en el següent compte corrent:
BANCO SANTANDER
SWIFT: BSCH ES MM XXX
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona