Inscripció oberta

modalidad
Presencial

dilluns 30 de Juny , 18:00 h.

Duración
1 sessió
Lugar
Aula Boqueria 
Coste
42,50€

Taller de cuina: wonton

Publicat divendres 06 de Juny, 2025

T'agrada la cuina xinesa i vols aprendre a preparar nous plats? Aquest estiu et convidem a descobrir l'art de preparar wonton un dels dimsum més deliciosos de la gastronomia xinesa. 

En aquest taller pràctic aprendràs els diferents passos per preparar els wonton: com fer el farcit (vegetarià i amb carn), plegar la massa, farcir-los a l'estil tradicional, cuinar-los en sopa, o fregits, i preparar les salses d'acompanyament. El taller és totalment participatiu i inclou una degustació al final de la sessió. 

 T'hi esperem! 

Data i horari   

Dilluns 30 de juny de 2025 de 18:00 a 20:00h   

Lloc 

Aula Boqueria    
Mercat de la Boqueria  
<M> L3 Liceu  

Preu 

42,50€  

Inclou tots els ingredients i materials necessaris.  Places limitades.   

Professor  

Wenbin Peng (Hunan, 1982)  

A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...).  Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020.    

Forma de Pagament i Matrícula 

Per a realitzar la matrícula és necessari emplenar el formulari de matrícula i adjuntar el comprovant de pagament.  

Al CONCEPTE DEL PAGAMENT és imprescindible indicar:  NOM i COGNOM de l'alumne + CUINA

El pagament s'efectuarà en el següent compte corrent:

BANCO SANTANDER

SWIFT: BSCH ES MM XXX
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona