dt28092021

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos CURSOS XINÈS, CULTURA... Macro Confuci Màster Oficial Unió Europea-Xina: Cultura i Economia - UAB

Màster Oficial Unió Europea-Xina: Cultura i Economia - UAB

Máster EU-China

La Universitat Autònoma de Barcelona a través de l'Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera, juntament amb la Facultat de Traducció i Interpretació i el Centre d'Estudis i Recerca sobre Àsia Oriental, ofereixen el "Màster Universitari Unió Europea - Xina: Cultura i Economia". Aquest programa ha heretat l'experiència de l'anterior màster propi de la UAB, que gaudeix de gran èxit en les seves quatre edicions i que s'ha renovat, convertint-se en un estudi oficial des del curs 2012-2013, sent el primer d'aquesta índole en el món empresarial hispànic-xinès i en tot el territori espanyol. Aquest reconeixement li dota de validesa a tot l'EEES, que juntament les noves aliances institucionals i la seva reestructuració a nivell organitzatiu, metodològic i competitiu, el converteix en un estudi de qualitat reconeguda al Campus d'Excel·lència Internacional de la UAB.

Sortides professionals

L'objectiu d'aquests estudis és formar especialistes, acadèmics i executius que puguin integrar-se directament en el mercat laboral d'Espanya i la UE, així com a la Xina, Taiwan, Singapur, Hong Kong i Macau, i fins i tot a Amèrica Llatina i el Carib. Els titulats podran introduir-se tant en terrenys empresarials (Empreses multinacionals i Pimes), com en institucions i organitzacions no governamentals. També estaran capacitats per a activitats de recerca en aspectes d'administració empresarial i estudis interculturals en el context del diàleg Orient-Occident. Així com per entendre i dominar millor l'economia de la UE i la Xina i la direcció d'empreses mitjançant l'estudi intercultural i cross-culture, facilitant la comunicació humana i cultural en aquest món empresarial.

Informació

Modalitat: oficial.

Organitza: Universitat Autònoma de Barcelona

Pàgina web: Màster Oficial - Unió Europea-Xina: Cultura i Economia - UAB

rgpdue_sello.png