dt28092021

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos CURSOS XINÈS, CULTURA... Macro Confuci Màster en Cultura i Negocis a l'Àsia Oriental - UB

Màster en Cultura i Negocis a l'Àsia Oriental - UB

Màster Universitat de Barceona

El continent asiàtic s'ha convertit en els últims temps en un dels pols de major atracció empresarial del món. La situació global ha impulsat a moltes empreses amb un àmbit d'actuació nacional a llançar-se a la internacionalització a Àsia.

Aquest Màster en Cultura i Negocis a l'Àsia Oriental permet als estudiants adquirir les habilitats, coneixements i capacitats necessàries per a la internacionalització a Àsia Oriental (Japó, Xina i Corea), tant d'empreses espanyoles que vulguin internacionalitzar-se a Àsia com d'empreses asiàtiques que ho vulguin fer a Espanya, de la mà de professionals experts en la matèria i el terreny. Així com el coneixement de la cultura i sociologia de l'àrea.

Les àrees temàtiques entorn de les quals s'estructura aquest Màster són: Cultura i Sociologia; Dret de la zona; Economia i Màrqueting; Gestió d'empresa; i Ciències Polítiques, tot això centrat a l'àrea d'actuació: Àsia Oriental.

El Màster té una durada d'un curs acadèmic, amb el reconeixement de 60 crèdits ECTS. Aquest curs semipresencial té una part dedicada a la formació acadèmica intensiva, organitzada en classes, conferències, tallers i seminaris. L'altra part està dedicada a la realització de pràctiques o d'un Treball de Final de Màster que haurà de complir els requisits d'una memòria i informe d'anàlisi, dut a terme en temàtiques centrades a Àsia Oriental.

Informació

Modalitat: propi.

Organitza: Universitat de Barcelona.

Pàgina web: Màster en Cultura i Negocis a l'Àsia Oriental - UB.

Col·laboren

Fundació Institut Confuci de Barcelona

Casa Àsia

rgpdue_sello.png