dt28092021

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos CURSOS XINÈS, CULTURA... Macro Confuci Màster en Didàctica del Xinès per a Hispanoparlants - UAB

Màster en Didàctica del Xinès per a Hispanoparlants - UAB

Màster Universitat Autònoma de Barcelona

El Màster en Didàctica del Xinès per a Hispanoparlants té un marcat caràcter professionalitzador i està adreçat a titulats, preferentment de l'àmbit de les Humanitats, amb sòlids coneixements de xinès i que vulguin dedicar-se a la docència d'aquesta llengua.

Un dels aspectes destacats d'aquest màster és el mòdul obligatori de pràctiques a l'aula amb diversos perfils d'alumnes. Aquestes es duran a terme en diferents centres col·laboradors referents en l'ensenyament del xinès a l'àrea de Barcelona.

L'enfocament pràctic i professionalitzador del màster es completa amb la inclusió de crèdits de metodologia de la recerca, que permetran l'accés al doctorat als estudiants que vulguin continuar els seus estudis.

Sortides professionals

L'objectiu principal d'aquest màster és capacitar els estudiants per ser professors de llengua xinesa per a alumnes castellanoparlants de diferents perfils.

Els estudis ofereixen una formació sòlida, tant en llengua xinesa com en didàctica de la llengua, per tal que els estudiants puguin exercir com a professors de xinès en els diferents àmbits on actualment s'imparteix aquest idioma com a llengua estrangera a Espanya, tenint en compte les especificitats dels seus estudiants.

Informació

Modalitat: oficial.

Organitza: Universitat Autònoma de Barcelona.

Pàgina web: Màster Oficial - Didàctica del Xinès per a hispanoparlants -UAB.

rgpdue_sello.png