dt19012021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos Cursos per a professors Curs de formació de professorat de xinès a Catalunya 2018

Curs de formació de professorat de xinès a Catalunya 2018

FORMACIÓ DE PROFESSORATLa Fundació Institut Confuci de Barcelona organitza la sèptima edició del Curs de formació per a professors de xinès a Catalunya. L’objectiu d’aquest curs es millorar la qualitat de l’ensenyament del xinès a Catalunya, ajudar als professors a escollir i fer servir els materials que disposen per les classes. Aquest curs formatiu es realitzarà els dies 18, 19 i 20 de novembre (el dia 18 serà durant tot el dia i els dies 19 i 20 només al matí) i s’anima a tots els professors que treballen a Catalunya que hi participin.

 

1. Dates, contingut i places

Aquest curs formatiu es divideix en dues seccions:

  • Primera secció: El 18 de novembre de 2018 es parlarà de la situació actual de l’ensenyament del xinès, les tècniques de gestió de la classe i l’ensenyament del xinès a estudiants de diferents edats.
  • Segona edició: El 19 i 20 de novembre de 9.30 a 14.00 es durà a terme una formació sobre els continguts de l’examen oficial per a l’obtenció del CTCSOL que inclou coneixements de la llengua xinesa, mètodes d’ensenyament, etc.

DESCARREGAR EL PROGRAMA (PDF)

2. Lloc

Fundació Institut Confuci de Barcelona
Sala Polivalente
c. Elisabets 10, -interior- | 08001 Barcelona (mapa)
<M> Catalunya L1, L3

3. Requisits d’inscripció

  • Les persones de qualsevol nacionalitat que exerceixin de professor de xinès en centres d’ensenyament de Catalunya, siguin escoles, instituts, centres d’idiomes, etc.
  • El curs es gratuït
  • Ha de registrar-se per ambdues seccions de forma individual. Es pot registrar només a una secció o a les dues.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ

4. Certificat del curs de formació

Un cop finalitzada la formació, tots els assistents obtindran un certificat emès per la Fundació Institut Confuci de Barcelona conforme han participat en aquest curs.

Avís important

D’acord amb la nova llei europea de protecció de dades, si desitja continuar rebent notificacions sobre la formació de professors, ha de confirmar la seva subscripció a la nostra Newsletter. Si ja està registrat, no es necessari tornar-ho a fer.

Com renovar la subscripció:

  1. Accedir a la pàgina de registre de la Newsletter de la FICB
  2. Introdueixi la seva direcció de correu electrònic, cliqui la opció “Formación de profesores” i premi "suscriure's a la llista".
rgpdue_sello.png