dg24012021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos Cursos de xinès Oberta la matrícula per als cursos del 2n semestre

Cursos de xinès

Oberta la matrícula per als cursos del 2n semestre

Cursos FICB

Ara tens l'oportunitat d'inscriure't en els cursos de xinès del segon semestre de la Fundació Institut Confuci de Barcelona. Durant aquesta segona part del curs, els nostres cursos continuaran sent en línia a través de ZOOM.

 

Cursos regulars per a adults

Si ets un nou estudiant, comença des de zero amb els nostres cursos d'iniciació o, si tens coneixements previs, sol·licita la nostra prova de nivell (AÑADIR ENLACEhttps://zfrmz.com/7hHGswiAGx4yUiej5x4w)  perquè puguem assessorar-te per a poder accedir als cursos de continuació.

Edat mínima: 16 anys.

Per a més detalls, si us plau consulta els cursos per a adults.

Cursos regulars infantil i adolescent

Dirigits a estudiants de 7 a 15 anys amb coneixements previs de xinès que vulguin continuar amb l'estudi de l'idioma. Abans de matricular-se, hauran de sol·licitar la prova de nivell. (añadir enlace https://forms.confuciobarcelona.es/ficb/form/Pruebadenivelinfantil/formperma/5E203BHH9941mFh400aE116gM)

Per a més informació, si us plau consulta els cursos infantil i adolescents.

Cursos a distància Xinès Gran Muralla

Dirigit a alumnes a partir de 15 anys, amb o sense coneixements previs de xinès que desitgin realitzar classes a distància de manera flexible. Per a saber més sobre aquesta plataforma d'estudi en línia i els cursos d'iniciació i continuació, visita la pàgina del Curs Xinès Gran Muralla. 

Data límit per a la matrícula

25 de gener de 2021

Durada del curs

Del 8 de febrer al 7 de juny de 2021

rgpdue_sello.png