dg24012021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos Cursos de xinès Oberta la inscripció als cursos de xinès del segon semestre 2019-2020

Cursos de xinès

Oberta la inscripció als cursos de xinès del segon semestre 2019-2020

Cursos xinès FICBAl febrer de 2020 comença de zero amb els nostres cursos d’iniciació o millora el teu nivell amb els cursos orals i/o els de continuació (nivells A1.2 fins al HSK6). A més, si et matricules a la FICB podràs aplicar a les beques Institut Confuci i als campaments d'estiu.

No ho posposis més i submergeix-te amb l’estudi d’aquesta llengua mil·lenària.

 

Cursos presencials d'iniciació d'adults

Dirigits a alumnes sense coneixements previs de xinès. Consulta els horaris pels cursos regulars d'iniciació d'adults (a partir de 15 anys).

Cursos presencials de continuació infantils i d'adults

Dirigits a alumnes amb coneixements previs de xinès consolidats. Consulta els horaris pels cursos regulars de continuació d'adults (a partir de 15 anys) i infantils.

Cursos regulars presencials de comprensió i expressió oral d'adults

Dirigits a alumnes (a partir de 15 anys) amb coneixements previs de xinès i que desitgen millorar la seva comprensió auditiva i expressió oral. Consulta aquí els horaris.

Cursos en línia presencials d'adults, Xinès Gran Muralla

Dirigits alumnes (a partir de 15 anys) amb o sense coneixements previs de xines consolidats, que desitgen fer un curs presencial sense necessitat de desplaçar-se a la FICB. Consulta aquí els horaris dels cursos d'iniciació i de continuació.

Els alumnes nous de la FICB hauran de realitzar una prova de nivell abans de formalitzar la matrícula (Data disponible: 15 de gener de 2020, 17:30h).

Termini de matrícula

Fins al 24 de gener de 2020.

Durada

Del 10 de febrer al 8 de juny

Preu

  • Cursos de 30h (2h per setmana): 280€
  • Cursos de 60h (4h per setmana): 480€

En els preus està inclosa la tassa d'administració i la matrícula.

Descomptes especials per família nombrosa, monoparental o majors de 65 anys.

Per a més informació, consulta la nostra pàgina web pels cursos d'adults, en línia Xinès Gran Mmuralla i cursos infantils.

rgpdue_sello.png