dg09082020

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Cursos Cursos Cursos de cultura Curs Introducció pràctica a la Xina com a economia emergent

Cursos de cultura

Curs Introducció pràctica a la Xina com a economia emergent

cursosUna introducció multidisciplinària i aplicada als fonaments de l'emergència de la Xina com a superpotència econòmica i a les seves conseqüències per a Catalunya, per aEspanya i Europa. Experts en els temes presentaran els aspectes bàsics del pensament, del sistema polític, de l'economia i del comerç exterior, de les relacions internacionals, de la societat i de la natura i de les activitats de les comunitats xineses residents a Espanya.

Objectius del curs

La globalització econòmica requereix una formació alhora internacional i local, especialitzada i polivalent. Les empreses necessiten professionals amb coneixements de les especificitats culturals, els processos de comunicació, les estructures econòmiques, socials, polítiques i jurídiques d'una economia emergent tan important com és la xinesa. La immigració xinesa representa també reptes per a les administracions públiques en termes d'integració dels immigrants i de les seves famílies, i oportunitats per a la col·laboració empresarial. Aquesta formació facilitarà el treball de les persones que col · laboren en l'administració i gestió d'empreses, en les administracions públiques locals, autonòmiques o nacionals relacionades amb el benestar social, amb l'ensenyament i amb les relacions diplomàtiques, o en organitzacions internacionals i no governamentals.

Informació i inscripció

El curs tindrà lloc del 2 al 6 de juliol del 2012.

Consulteu la pàgina web del curs per a més informació sobre el programa i com realitzar la inscripció. 

Contacte i inscripcions:
Laura Vea
Telf: 93.581.21.11 // Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Amb el suport de

confuci barcelona

rgpdue_sello.png