Matrícula oberta

modalidad
Presencial

dilluns 03 de Juny , 18:00 h.

Duración
4 sessions
Lugar
Aula Boqueria 
Coste
42,50€ a 150€

Curs de cuina xinesa FICB: cuina d'estiu

Publicat dimarts 14 de Maig, 2024

La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs viatjar a la Xina a través dels seus sabors.

De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.

El curs és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de cada sessió.

La tercera edició del curs està dedicada a la cuina xinesa d’estiu, amb plats lleugers i refrescants per als mesos més calorosos. En aquesta edició, a més, podràs triar entre inscriure’t a sessions individuals o al curs complet. Places limitades. 

Dates i horari 

Sessió 1: dilluns 3 de juny de 2024, de 18:00 a 20:00h 
Sessió 2: dilluns 10 de juny de 2024, de 18:00 a 20:00h 
Sessió 3: dilluns 1 de juliol de 2024, de 18:00 a 20:00h 
Sessió 4: dilluns 15 de juliol de 2024, de 18:00 a 20:00h 

Programa

Lloc 

Aula Boqueria 
Mercat de la Boqueria
<M> L3 Liceu

Preu del curs 

Sessió individual: 42,50€

Curs complet de 4 sessions: 150€ 

El preu inclou tots els ingredients i materials necessaris.

La FICB es reserva el dret de cancel·lar el curs si no s'arriba al mínim d'inscrits.

Professor

Wenbin Peng (Hunan, 1982): 

A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...). Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020.

Matrícula 

Per a cada sessió, la matrícula romandrà oberta fins al dijous anterior.  

Forma de Pagament 

Per a realitzar la matrícula és necessari emplenar el formulari de matrícula i adjuntar el comprovant de pagament. 

Al CONCEPTE DEL PAGAMENT és imprescindible indicar:  NOM i COGNOM de l'alumne + CUINA  

El pagament s'efectuarà en el següent compte corrent: 

BANCO SANTANDER 

SWIFT: BSCH ES MM XXX 
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071 
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona 

Audiovisual

Curs de cuina xinesa