Matrícula tancada

modalidad
Presencial

dilluns 26 de Febrer , 18:00 h.

Duración
4 sessions
Lugar
Aula Boqueria 
Coste
150€

Curs de cuina xinesa FICB: cuina d´hivern

Publicat dilluns 29 de Gener, 2024

La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs viatjar a la Xina a través dels seus sabors

De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa. 

El curs és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de cada sessió. 

La primera edició està dedicada a la cuina xinesa d'hivern, amb plats que reflecteixen els ingredients i els sabors característics de la temporada d'hivern i són ideals per gaudir en els dies freds. 

Places limitades. 

Dates i horari 

Del 26 de febrer al 18 de març (4 sessions) 

Dilluns de 18:00 a 20:00 h 

Lloc 

Aula Boqueria 
Mercat de la Boqueria 
<M> L3 Liceu

Preu del curs 

150€ (4 sessions) 

La FICB es reserva el dret de cancel·lar el curs si no s'arriba al mínim d'inscrits. 

Descarrega el programa curs de cuina xinesa d’hivern (PDF)

Professor 

Wenbin Peng (Hunan, 1982):  

A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...).  Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020. 

Matrícula 

Matrícula oberta fins al 21 de febrer de 2024. 

Forma de Pagament 

Per a realitzar la matrícula és necessari emplenar el formulari de matrícula i adjuntar el comprovant de pagament. 

Al CONCEPTE DEL PAGAMENT és imprescindible indicar:  NOM i COGNOM de l'alumne + CUINA  

El pagament s'efectuarà en el següent compte corrent: 

BANCO SANTANDER 

SWIFT: BSCH ES MM XXX 
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071 
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona 

Audiovisual

Taller de cuina xinesa

Documents Adjunts

documentos adjuntos