Matrícula oberta
Curs de cuina xinesa FICB: cuina de tardor
Publicat diumenge 28 de Juliol, 2024
La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs viatjar a la Xina a través dels seus sabors.
De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa.
El curs és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de cada sessió.
En aquesta edició ens endinsarem en la cuina xinesa de tardor, on els bolets, les verdures de temporada i la carn seran les protagonistes de plats suculents i reconfortants. I la darrera sessió la dedicarem a un taller de preparació de panets farcits o “baozi”.
No ho pensis més i inscriu-t'hi!
Places limitades.
Dates i horari
Sessió 1: dilluns 21 d'octubre del 2024, 18:00-20:00
Sessió 2: dilluns 4 de novembre de 2024, 18:00-20:00
Sessió 3: dilluns 11 de novembre de 2024, 18:00-20:00
Sessió 4: dilluns 18 de novembre de 2024, 18:00-20:00
Programa
Lloc
Aula Boqueria
Mercat de la Boqueria
<M> L3 Liceu
Preu del curs
Curs de 4 sessions: 150€
El preu inclou tots els ingredients i materials necessaris.
La FICB es reserva el dret de cancel·lar el curs si no s'arriba al mínim d'inscrits.
Professor
Wenbin Peng (Hunan, 1982):
A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...). Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020.
Matrícula
Matrícula oberta fins al 15 d'octubre del 2024.
Forma de Pagament
Per a realitzar la matrícula és necessari emplenar el formulari de matrícula i adjuntar el comprovant de pagament.
Al CONCEPTE DEL PAGAMENT és imprescindible indicar: NOM i COGNOM de l'alumne + CUINA
El pagament s'efectuarà en el següent compte corrent:
BANCO SANTANDER
SWIFT: BSCH ES MM XXX
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona