Matrícula oberta

modalidad
Presencial

dilluns 21 de Octubre , 18:00 h.

Duración
4 sessions
Lugar
Aula Boqueria 
Coste
150€

Curs de cuina xinesa FICB: cuina de tardor

Publicat diumenge 28 de Juliol, 2024

La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs viatjar a la Xina a través dels seus sabors

De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa. 

El curs és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de cada sessió. 

En aquesta edició ens endinsarem en la cuina xinesa de tardor, on els bolets, les verdures de temporada i la carn seran les protagonistes de plats suculents i reconfortants. I la darrera sessió la dedicarem a un taller de preparació de panets farcits o “baozi”. 

 No ho pensis més i inscriu-t'hi! 

Places limitades. 

Dates i horari  

Sessió 1: dilluns 21 d'octubre del 2024, 18:00-20:00 

Sessió 2: dilluns 4 de novembre de 2024, 18:00-20:00 

Sessió 3: dilluns 11 de novembre de 2024, 18:00-20:00 

Sessió 4: dilluns 18 de novembre de 2024, 18:00-20:00 

Programa

Lloc 

Aula Boqueria 
Mercat de la Boqueria
<M> L3 Liceu

Preu del curs 

Curs de 4 sessions: 150€

El preu inclou tots els ingredients i materials necessaris.

La FICB es reserva el dret de cancel·lar el curs si no s'arriba al mínim d'inscrits.

Professor

Wenbin Peng (Hunan, 1982): 

A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...). Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020.

Matrícula 

Matrícula oberta fins al 15 d'octubre del 2024.  

Forma de Pagament 

Per a realitzar la matrícula és necessari emplenar el formulari de matrícula i adjuntar el comprovant de pagament. 

Al CONCEPTE DEL PAGAMENT és imprescindible indicar:  NOM i COGNOM de l'alumne + CUINA  

El pagament s'efectuarà en el següent compte corrent: 

BANCO SANTANDER 

SWIFT: BSCH ES MM XXX 
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071 
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona 

Audiovisual

Curs de cuina xinesa