Matrícula pendent

modalidad
Presencial

dilluns 28 de Abril , 18:00 h.

Duración
4 sessions
Lugar
Aula Boqueria
Coste
150€

Curs de cuina xinesa de primavera

Publicat dilluns 20 de Gener, 2025

La Fundació Institut Confuci de Barcelona presenta un nou projecte gastronòmic, amb què podràs viatjar a la Xina a través dels seus sabors

De la mà de Wenbin Peng, natural de Hunan, experimentat cuiner i sommelier, realitzaràs un recorregut per la gastronomia del nord i el sud de la Xina, aprendràs les tècniques de cuinat i preparació d'aliments, descobriràs nous sabors i ingredients i prepararàs plats que podràs reproduir a casa. 

El curs és totalment participatiu i inclou una degustació dels plats cuinats al final de cada sessió. 

Dedicarem aquest curs a la cuina xinesa de primavera: fresca, rica i plena de color, on les verdures, les hortalisses i els brots prenen el protagonisme, ja sigui com a plat principal o com a acompanyament per a carns i peixos.   

No t’ho pensis més i inscriu-t'hi! 

No t’ho pensis més i inscriu-t'hi!

Places limitades. 

Dates i horari 

  • Sessió 1: dilluns 28 d’abril de 2025, 18:00-20:00 
  • Sessió 2: dilluns 12 de maig de 2025, 18:00-20:00 
  • Sessió 3: dilluns 19 de maig de 2025, 18:00-20:00 
  • Sessió 4: dilluns 26 de maig de 2025, 18:00-20:00 

Programa 

(pendent) 

Lloc  

Aula Boqueria  
Mercat de la Boqueria 
<M> L3 Liceu 

Preu del curs  

Curs de 4 sessions: 150€ 

El preu inclou tots els ingredients i materials necessaris. 

La FICB es reserva el dret de cancel·lar el curs si no s'arriba al mínim d'inscrits. 

Professor 

Wenbin Peng (Hunan, 1982):  

A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...). Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020. 

Matrícula  

Matrícula oberta a partir del 25 de febrer del 2025.   

Forma de Pagament 

Per a realitzar la matrícula és necessari emplenar el formulari de matrícula i adjuntar el comprovant de pagament. 

Al CONCEPTE DEL PAGAMENT és imprescindible indicar:  NOM i COGNOM de l'alumne + CUINA  

El pagament s'efectuarà en el següent compte corrent: 

BANCO SANTANDER 

SWIFT: BSCH ES MM XXX 
IBAN: ES58 0049 6671 9121 1600 9071 
Titular: Fundació Institut Confuci de Barcelona