dg19092021

Back Estàs aquí:Home

Articles

TERMES I CONDICIONS - DEMANDA DE CERTIFICATS

La Fundació Institut Confuci de Barcelona (FICB) únicament facilitarà els certificats als titulars del mateix o al pare/mare/tutor legal en el cas de menors.

No es facilitarà el títol a tercers sol·licitants o receptors.

Per facilitar el títol, és requisit indispensable completar degudament el formulari de sol·licitud, amb les dades que es demanen.

La FICB únicament facilitarà els certificats expedits entre 2018 i 2020 de les convocatòries d'exàmens oficials HSK, HSK en línia, HSKK, YCT i BCT celebrats per la FICB. No es facilitaran certificats anteriors a 2018 i de convocatòries no celebrades per la FICB.

La FICB no es fa responsable de la pèrdua o danys que pugui patir el certificat en el seu enviament.

Les despeses de l'enviament són a càrrec del sol·licitant.

El preu de l'enviament està fixat per l'empresa DRASSANES TRANSPORT URGENT SL, no per la FICB.

La FICB facilitarà el número de seguiment de l'enviament al sol·licitant.

En cas d’entrega fallida, canvi de data o hora del lliurament, ha de ser el destinatari qui es posi en contacte amb DRASSANES TRANSPORT URGENT SL per concertar un nou lliurament. Si l'entrega és fallida i han de procedir al repartiment una tercera vegada la despesa se li aplica al destinatari. Té l'opció de passar a recollir el document per l'agència de destí.

En el cas que el certificat sigui retornat al remitent (FICB) per entrega fallida al destinatari, la FICB corre amb les despeses (segons les condicions de DRASSANES TRANSPORT URGENT SL). El sol·licitant no podrà tornar a sol·licitar el certificat mitjançant lliurament postal.

Les comunicacions es duran a terme amb el correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

rgpdue_sello.png