dt19012021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Beques Beques i recursos Pont a la Xina Concurs Pont a la Xina 2016

Pont a la Xina

Concurs Pont a la Xina 2016

Concurs Pont a la Xina 2016T’agrada la Xina? T’agradaria viatjar-hi? Estàs estudiant xinès? T’agradaria demostrar les teves habilitats artístiques? L’Ambaixada de la República Popular de la Xina a Espanya i la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitzen una any més el concurs “Pont a la Xina”, que proporcionarà als estudiants de xinès i a tots els amants de la cultura xinesa una oportunitat única per a demostrar tot el seu talent.

Els guanyadors obtindran grans premis com beques d’ estudi a l’ Institut Confuci i inclús un viatge a la Xina.

 

La final regional del concurs se celebrarà a Barcelona i els finalistes representaran la seva comunitat autònoma en la final nacional que es farà a Las Palmas de Gran Canaria el 29 d'abril de 2016. Els guanyadors de la fase nacional viatjaran a la Xina per representar el seu país en la gran final internacional del concurs “Pont a la Xina”.

Anima’t a participar i demostra a tothom els teus coneixements de xinès!

L’Ambaixada de la República Popular de la Xina a Espanya, en col·laboració amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona, convoca el XV Concurs Universitari Mundial Pont a la Xina i el IX Concurs de Xinès per a Alumnat d’Ensenyament Secundari.

INSCRIPCIÓ OBERTA
fins al 5 d'abril de 2016

1.Categories

El XV Concurs Universitari Mundial Pont a la Xina està obert a estudiants universitaris entre 18 i 30 anys.

El IX Concurs de Xinès per a Alumnat d’Ensenyament Secundari està obert a estudiants entre 15 i 20 anys.

El Grup d' Amateurs està obert a participants d'entre 10 i 65 anys d'edat. Els concursants que, per qüestions d’edat o d’estudis, no compleixin els requisits per participar en el Grup de Secundària o en el Universitari, podran participar en l’ apartat d’ Amateurs. Aquest grup, només participarà en la Representació Artística.

Els concursants han de tenir nacionalitat i llengua mare no xineses.

2. En què consisteix el concurs?

A cada categoria els concursant realitzaràn:

  • Presentació en xinès d’un tema opcional relacionat amb la llengua i/o la cultura xinesa (2 minuts màxim), tema: “我的中国梦“ (Dreams Enlighten the Future).
  • Ronda de preguntes sobre cultura o llengua xinesa (4 preguntes d'elecció múltiple).
  • Representació d’arts culturals xineses (3-5 minuts).

Un jurat qualificat valorarà i puntuarà cada actuació per determinar els guanyadors de les tres categories. Al final es realitzarà un recompte dels punts aconseguits i es farà entrega dels premis i certificats per categoria (primer, segon i tercer premi).

Els guanyadors de les categories Universitària i Secundària participarán a la final nacional a Las Palmas de Gran Canaria al maig de 2016.

3. Data i lloc del concurs

Eliminatòria de Barcelona

El concurs tindrà lloc el divendres 15 d'abril de 2016 a les 18:00 h.

Sala Polivalent | Fundació Institut Confuci de Barcelona (MAPA)
Elisabets 10, 08001 Barcelona
Tel. 93 768 89 27

Final Nacional

29 d'abril de 2016 a Las Palmas de Gran Canaria.

4. Inscripció

Omple el FORMULARI ONLINE i envia'ns mitjançant Wetransfer els teus arxius d'àudio/vídeo necessaris per a la representació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Més informacióhttp://bridge.chinese.cn/

rgpdue_sello.png