dt19012021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Beques Beques i recursos Pont a la Xina Concurs Pont a la Xina 2019

Pont a la Xina

Concurs Pont a la Xina 2019

Concurs Pont a la Xina T’agrada la Xina? T’agradaria viatjar-hi? Estàs estudiant xinès? T’agradaria demostrar les teves habilitats artístiques? L’Ambaixada de la República Popular de la Xina a Espanya i la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitzen una any més el concurs “Pont a la Xina”, que proporcionarà als estudiants de xinès i a tots els amants de la cultura xinesa una oportunitat única per a demostrar tot el seu talent.

Els guanyadors obtindran grans premis com beques d’ estudi a l’ Institut Confuci i inclús un viatge a la Xina.

 

La final regional del concurs se celebrarà a Barcelona i els finalistes representaran la seva comunitat autònoma en la final nacional que es farà a Saragossa. Els guanyadors de la fase nacional viatjaran a la Xina per representar el seu país en la gran final internacional del concurs “Pont a la Xina”.

Anima’t a participar i demostra a tothom els teus coneixements de xinès!

L’Ambaixada de la República Popular de la Xina a Espanya, en col·laboració amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona, convoca el XVIII Concurs Universitari Mundial Pont a la Xina i el XII Concurs de Xinès per a Alumnat d’Ensenyament Secundari.

1.Categories

El XVIII Concurs Universitari Mundial Pont a la Xina està obert a estudiants universitaris entre 18 i 30 anys (nascuts entre 1 de juliol del 1989 i el 1 de juliol del 2001) amb nacionalitat espanyola, que no tinguin el xinès com a llengua materna i nascuts i escolaritzats fora de la Xina.

El XII Concurs de Xinès per a Alumnat d’Ensenyament Secundari està obert a estudiants entre 15 i 20 anys  (nascuts entre l'1 d'octubre del 1999 i l'1 d'octubre del 2004) amb nacionalitat espanyola, que no tinguin el xinès com a llengua materna i nascuts i escolaritzats fora de la Xina.

La Categoria Amateur està oberta a participants d'entre 10 i 65 anys d'edat. Els concursants que, per qüestions d’edat o d’estudis, no compleixin els requisits per participar en el Grup de Secundària o en el Universitari, podran participar en la Categoria Amateur. Aquesta categoria només participarà en la part artística.

Els concursants han de tenir nacionalitat i llengua mare no xineses.

2. En què consisteix el concurs?

A cada categoria els concursant realitzaràn:

 1. Presentació en xinès sobre el tema següent (2 minuts màxim):
  • Categoria universitaris: UN MÓN, UNA FAMÍLIA “天下一家”
  • Categoria batxillerat i secundària: “学会中国话,朋友遍天下” “APRÈN XINÈS, SUMA AMICS DE TOT EL MÓN”
   NOU TEMA PER A LA FASE NACIONAL DEL CONCURS: 携手汉语,筑梦未来” “Learning Chinese, Creating Brighter Future”.
 2. Ronda de preguntes sobre cultura o llengua xinesa (4 preguntes d'elecció múltiple)
 3. Representació d’arts culturals xineses (3-5 minuts)

El Grup d' Amateurs només participarà en la part artística. La FICB es reserva el dret a realitzar una selecció de les actuacions que participaran en la categoria Amateur.

Un jurat qualificat valorarà i puntuarà cada actuació per determinar els guanyadors de les tres categories. Al final es realitzarà un recompte dels punts aconseguits i es farà entrega dels premis i certificats per categoria (primer, segon i tercer premi).

Els guanyadors de les categories Universitària i Secundària participarán a la final nacional a Saragossa el dissabte 18 i el diumenge 19 de maig de 2019.

3. Data i lloc del concurs

Eliminatòria de Barcelona

El concurs tindrà lloc el divendres 5 d'abril de 2019 a les 17:00 h.

Sala Polivalent | Fundació Institut Confuci de Barcelona (MAPA)
Elisabets 10, 08001 Barcelona
Tel. 93 768 89 27

Final Nacional

Tindrà lloc a Saragossa els dies 18 i 19 de maig de 2019.

4. Inscripció

 1. Omplir el FORMULARI EN LÍNIA abans del 28 d emarç de 2019.
 2. Envia'ns mitjançant Wetransfer els teus arxius d'àudio/vídeo necessaris per a la representació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

FORMULARI D'INSCRIPCIÓ (OBERT)

Més informacióhttp://bridge.chinese.cn/

Fotos edició Pont a la Xina 2018

Concurso Puente a China 2018

rgpdue_sello.png