dt19012021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Beques Beques i recursos Pont a la Xina Concurs Pont a la Xina 2018

Pont a la Xina

Concurs Pont a la Xina 2018

Concurs Pont a la Xina T’agrada la Xina? T’agradaria viatjar-hi? Estàs estudiant xinès? T’agradaria demostrar les teves habilitats artístiques? L’Ambaixada de la República Popular de la Xina a Espanya i la Fundació Institut Confuci de Barcelona organitzen una any més el concurs “Pont a la Xina”, que proporcionarà als estudiants de xinès i a tots els amants de la cultura xinesa una oportunitat única per a demostrar tot el seu talent.

Els guanyadors obtindran grans premis com beques d’ estudi a l’ Institut Confuci i inclús un viatge a la Xina.

 

La final regional del concurs se celebrarà a Barcelona i els finalistes representaran la seva comunitat autònoma en la final nacional que es farà a Madrid. Els guanyadors de la fase nacional viatjaran a la Xina per representar el seu país en la gran final internacional del concurs “Pont a la Xina”.

Anima’t a participar i demostra a tothom els teus coneixements de xinès!

L’Ambaixada de la República Popular de la Xina a Espanya, en col·laboració amb la Fundació Institut Confuci de Barcelona, convoca el XVII Concurs Universitari Mundial Pont a la Xina i el XI Concurs de Xinès per a Alumnat d’Ensenyament Secundari.

¡INSCRIPCIÓ OBERTA! 
La incripció romandrà oberta fins al 2 d'abril de 2018  Ampliada fins al 8 d'abril (Cat. Secundària i universitària)

1.Categories

El XVI Concurs Universitari Mundial Pont a la Xina està obert a estudiants universitaris entre 18 i 30 anys (nascuts entre 1 de juliol del 1988 i el 1 de juliol del 2000) amb nacionalitat espanyola, que no tinguin el xinès com a llengua materna i nascuts i escolaritzats fora de la Xina.

El X Concurs de Xinès per a Alumnat d’Ensenyament Secundari està obert a estudiants entre 15 i 20 anys  (nascuts entre l'1 d'octubre del 1998 i l'1 d'octubre del 2003) amb nacionalitat espanyola, que no tinguin el xinès com a llengua materna i nascuts i escolaritzats fora de la Xina.

La Categoria Amateur està oberta a participants d'entre 10 i 65 anys d'edat. Els concursants que, per qüestions d’edat o d’estudis, no compleixin els requisits per participar en el Grup de Secundària o en el Universitari, podran participar en la Categoria Amateur. Aquesta categoria només participarà en la part artística.

Els concursants han de tenir nacionalitat i llengua mare no xineses.

2. En què consisteix el concurs?

A cada categoria els concursant realitzaràn:

  1. Presentacióen xinès sobre els temes següents (2 minuts màxim):
    • Categoria universitaris: UN MÓN, UNA FAMÍLIA “天下一家”
    • Categoria batxillerat i secundària: UN MÓN, UNA FAMÍLIA “天下一家”
  2. Ronda de preguntes sobre cultura o llengua xinesa (4 preguntes d'elecció múltiple).
  3. Representació d’arts culturals xineses (3-5 minuts).

El Grup d' Amateurs només participarà en la part artística.

Un jurat qualificat valorarà i puntuarà cada actuació per determinar els guanyadors de les tres categories. Al final es realitzarà un recompte dels punts aconseguits i es farà entrega dels premis i certificats per categoria (primer, segon i tercer premi).

Els guanyadors de les categories Universitària i Secundària participarán a la final nacional a Madrid el dissabte 5 i el diumenge 6 de maig de 2018.

3. Data i lloc del concurs

Eliminatòria de Barcelona

El concurs tindrà lloc el divendres 13 d'abril de 2018 a les 18:00 h.

Sala Polivalent | Fundació Institut Confuci de Barcelona (MAPA)
Elisabets 10, 08001 Barcelona
Tel. 93 768 89 27

Final Nacional

Tindrà lloc a Madrid amb el següent calendari.

  • Assaig general, dissabte 5 de maig  de 17:00 a 19:00 h.
  • Final, diumenge 6 de maig de 9:00 a 15:00 h.

Salón de Actos del IES Beatriz Galindo (mapa)
C/Goya 10, Madrid 28001

4. Inscripció

Omple el FORMULARI EN LÍNIA i envia'ns mitjançant Wetransfer els teus arxius d'àudio/vídeo necessaris per a la representació a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Més informacióhttp://bridge.chinese.cn/

Fotos edició Pont a la Xina 2017

rgpdue_sello.png