dj28102021

Back Estàs aquí:Home Beques Beques i recursos Beques Oberta la convocatòria de beques IC per estudis en línia a BFSU

beques d'estudi

Oberta la convocatòria de beques IC per estudis en línia a BFSU

beques Institut ConfuciLa Universitat d'Estudis Estrangers de Beijing (BFSU) obre la convocatòria de beques Institut Confuci per a alumnes que vulguin realitzar estudis de llengua i cultura xineses en format virtual durant el segon semestre del curs 2020-21 (programa d'un semestre) i el primer semestre de el curs 2021-22 (programa d'un any acadèmic).

Els sol·licitants s’han de registrar a la pàgina web oficial de les beques IC (cis.chinese.cn), omplir el formulari de sol·licitud en línia i aportar tots els documents requerits.

NOVA DATA DE SOL·LICITUD: 10 de desembre de 2020

 

En el procés de sol·licitud de la beca en línia els candidats hauran de seleccionar la FICB (巴塞罗那 孔子 学院) com a institució recomendadora (推荐 机构) i BFSU (北京 外国语 大学) com a universitat de destinació (接收院校). La FICB i BFSU revisaran les sol·licituds i recomanaran als candidats per a l'obtenció de les beques.

A causa de la situació d'emergència sanitària actual, la seu de la FICB roman tancada. Per aquest motiu, demanem als sol·licitants que enviïn una còpia escanejada dels documents aportats, així com el formulari de sol·licitud de la beca degudament emplenat al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Informació sobre la beca i el programa

Inici del curs: març de 2021.

Tipologia de beques: un semestre acadèmic i un any acadèmic.

Documentació a aportar:

  1. Passaport escanejat.
  2. Certificats de HSK i HSKK (validesa de dos anys). Si us plau, aportar certificat segons el tipus de beca sol·licitada (consultar les bases)
  3. Carta de recomanació de la FICB.

Més informació sobre el programa i els requisits:

Per a més informació i dubtes contactar amb la FICB:

  • Preguntas frecuentes sobre la Beca IC (PDF)
  • Tf: 937 688 927
  • Mail: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
rgpdue_sello.png