Taller de jiaozi

modalidad
Presencial

dimarts 21 de Gener , 18:00 h.

Lugar
Espai Boqueria
Coste
Gratuït

Taller de cuina d’any nou xinès

Publicat dimecres 11 de Desembre, 2024

Vols aprendre com fer els populars jiaozi (dumplings, crestes xineses) i conèixer quines són les tradicions culinàries de l’any nou xinès?  

La Fundació Institut Confuci de Barcelona, amb la col·laboració del Mercat de la Boqueria, us conviden a un taller de cuina per celebrar l’any nou de la serp, on treballareu diverses tècniques de preparació i cocció dels jiaozi, alhora que aprendreu sobre les varietats culinàries del nord i el sud de la Xina i les tradicions gastronòmiques lligades a l’any nou. Al final de la sessió es farà una degustació amb tots els participants.  

Dades de l'activitat  

Dimarts 21 de gener de 2025, 18:00-20:00h  

Espai Boqueria (Mercat de la Boqueria)  
Aula de vidre a peu de mercat: Entrant per La Rambla, resseguir els porxos a mà esquerra, banda mar, fins al final. Entrant des de Plaça Gardunya, principi dels porxos a mà dreta.  
<M> Liceu L3  

Entrada gratuïta amb inscripció prèvia obligatòria, aforament limitat.

I si vols aprofundir més sobre la gastronomia xinesa, pots inscriure’t al nostre nou curs de cuina d’hivern.  

De la mà de Wenbin Peng (Hunan, 1982): A més de l'aprenentatge diari a la cuina de la seva família, la seva trajectòria acadèmica inclou formació a l’escola Hofmann, un Diploma Superior de Sommelier de CETT i un Diploma WSET 3. Wen ha treballat a restaurants d’Europa i de la Xina, guardonats amb el Michelin Bib Gourmand i altres reconeixements significatius (La Mundana Barcelona, Chungking Noodles Berlin, Pema-Karakal Tibetian Restaurant Shangri-La...). Apassionat de la cuina, fusiona amb habilitat l'estil de cuina de Xiangxi (Hunan Occidental) amb altres estils tradicionals xinesos a PENG'S Barcelona, un refugi d'innovació culinària fundat al 2020.  

Organitza  

Fundació Institut Confuci de Barcelona, amb la col·laboració del Mercat de la Boqueria

Submergeix-te en la bellesa i l'elegància…

Els grups de recerca TXICC i GELEA2LT de…