Sorteig CineClub FICB

modalidad
Presencial

dissabte 04 de Febrer , 12:00 h.

Lugar
Cines Verdi
Coste
Gratuït

CineClub FICB: Mi querido monstruo

Publicat dimarts 31 de Gener, 2023

Vine amb els més petits de la casa a gaudir de la pel·lícula Mi querido monstruo en una matinal al cinema Verdi! 

La FICB, Cinemaran i CineAsia et conviden al passi especial de la pel·lícula d’animació Mi querido Monstro 《山海经之再见怪兽》 (Goodbye, Monster). La pel·lícula es projectarà en la seva versió doblada en castellà dissabte 4 de febrer a les 12:00h del migdia als cinemes Verdi de Barcelona (c/ Verdi, 32). 

Per aconseguir una invitació doble, segueix el nostre compte d'Instagram i participa al concurs. 

Fitxa tècnica

Xina, 2022
Direcció: Huang Jianming 
Gènere: Animació / Comèdia
Durada: 99 min.
Idioma: castellà
Apta per a tots els públics

Sinopsi

Al món de Kunlun, compost per un gran nombre d'illes, es busca la cura per a la malaltia produïda pels Esperits Foscos, però tots els metges han renunciat per les dificultats que comporta. Només un, el rebel Bai Ze, està decidit a trobar una cura, encara que un intent per salvar l'illa del poder malèfic acabi en desastre i el jove metge sigui bandejat. 

Set anys més tard, i davant l'anunci de l'elecció del nou metge en cap de Kunlun, Bai Ze torna a casa a la recerca de la redempció. Serà capaç d'acabar amb el mal provocat pels Esperits Foscos? Deixarà de banda la seva vanitat per ajudar pacients anònims que requereixen de la seva ajuda? 

Una pel·lícula d'aventures on l'amistat, el perdó, la redempció i trobar el lloc que cadascú ocupa al món farà les delícies del públic infantil i del públic adult.

Sobre la producció

L'animació xinesa està despuntant els darrers anys. Des de les xifres astronòmiques aconseguides a la taquilla per Nezha, molts són els estudis d'animació que estan produint cintes per al públic infantil i adult. 

El realitzador Huang Jianming ha aconseguit amb la seva última pel·lícula, Mi querido monstruo, una producció que, per la seva temàtica universal, ritme i disseny dels personatges, agradarà tant a l'aficionat a l'animació com als més petits de la casa.