modalidad
Online

dimarts 09 de Novembre , 12:00 h.

Lugar
ZOOM
Coste
Gratuït

Debat: «People Bridging Cities. 9,824km. Shanghai-Barcelona»

Publicat divendres 29 de Octubre, 2021

En el marc del vintè aniversari de l’agermanament entre Xangai i Barcelona, es durà a terme un diàleg entre persones que han escollit emprendre aquest llarg viatge per desenvolupar la seva carrera professional en ambdues ciutats. Són històries de vides creuades, testimonis de persones que creen ponts.

Acte en castellà i en xinès amb interpretació simultània.

Participa

  • Sergi Torrent, Managing Director, Greater China Region, La Liga
  • Inma Gónzalez Puy, directora, Biblioteca Miguel de Cervantes a Shanghai
  • Wu Hongyu, arquitecte a Barcelona
  • Joaquín Gay-Liébana Jover, General Manager, fundador del KDE Studio Shanghai Communications Agency
  • Taowen Xue, Managing Director d'ACCIÓ –Agència per a la Competitivitat de l’Empresa a Xangai

Modera

Minkang Zhou, profesor de la Universidad Autónoma de Barcelona (UAB) y codirector de la Fundació Institut Confuci de Barcelona

Presenta

Gaëlle Patin Laloy, responsable del Programa Diversitat i Interculturalitat de Casa Àsia

Ponents

Sergi Torrents Jou, Professional de màrqueting esportiu amb 17 anys d’experiència a la Xina treballant en el sector del futbol, bàsquet i esports de motor. Porta des de 2015 dirigint les operacions de La Liga al territori.

Inma Gónzalez Puy, directora, Biblioteca Miguel de Cervantes a Xangai. A la Xina des de 1983, anteriorment agregada cultural a l’Ambaixada d’Espanya, va obrir l’Institut Cervantes de Pequín el 2006 i el va dirigir fins al 2020. Des de llavors és directora de la Biblioteca Miguel de Cervantes a Xangai, que depèn del Consolat General d’Espanya a aquesta ciutat.

Joaquín Gay-Liébana Jover, General Manager, fundador del KDE Studio Shanghai. Agència de Comunicació. Emprenedor barceloní; amb 25 anys de carrera en comunicació. Des de 2005 desenvolupant projectes a Xangai per a empreses i institucions públiques i privades

Hongyu Wu 吴宏宇, arquitecte. Porta des de 2016 treballant com a arquitecte d’interior entre Barcelona i Xangai. Anteriorment va ser arquitecte en cap en diversos projectes grans a la Xina. És un aficionat a la cal·ligrafia tradicional xinesa en el seu temps lliure

Taowen Xue, Managing Director, ACCIÓ – Agència per a la Competitivitat de l’Empresa a Xangai. Taowen té una àmplia experiència en el mercat xinès i europeu principalment en els sectors de la innovació, planificació estratègica, màrqueting, i management. Està involucrada en projectes d’innovació d’èxit que connecten Barcelona i Xangai. És graduada de l’IE Business School i de Shanghai University of International Business and Economics.

Barcelona-Shanghai Bridge

El Barcelona-Shangai Bridge, organitzat per l’Ajuntament de Barcelona i l’Oficina d’Afers Exteriors de Govern Popular Municipal de Xangai té com a objectiu crear un espai de debat i relació entre professionals, universitats, empreses i institucions públiques de les dues ciutats.

Programa del Barcelona Shanghai Bridge (PDF) 

Barcelona celebra un any més l'Any Nou…

La FICB en col·laboració amb el Festival…