dj28102021

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Rep el teu certificat HSK, HSK online, HSKK, YCT, BCT

Notes de premsa

Rep el teu certificat HSK, HSK online, HSKK, YCT, BCT

CertificatsVols rebre el teu títol dels exàmens oficials realitzats a la FICB de les convocatòries realitzades entre 2018 i 2020?

A causa de la situació actual, conseqüència de la COVID-19, la seu de la FICB roman tancada temporalment i per tant no és possible recollir títols de manera presencial en el nostre centre. Des de la FICB entenem que els estudiants han de disposar dels seus títols oficials i per això us proposem rebre els vostres títols en el vostre domicili durant aquest període.

 

Condicions per a la recepció del certificat

<pL'empresa contractada per la FICB encarregada del servei de repartiment dels certificats és ENVIÁLIA (DRASSANES TRANSPORT URGENT SL). El sol·licitant correrà amb les despeses d'enviament, sent aquestes fixades per ENVIÁLIA i abonades contra reemborsament a la recepció del certificat.

Únicament es facilitaran els certificats dels exàmens oficials als mateixos titulars o al pare/mare o tutor legal en cas dels examinats menors d'edat.

LLEGIR ELS TERMES I CONDICIONS PER A LA SOL·LICITUD DEL CERTIFICAT.

Sol·licitud del certificat

FORMULARI DE SOL·LICITUD

Dubtes i preguntes

Contacta amb nosaltres enviant un correu a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

rgpdue_sello.png