dc20012021

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Cancel·lació exàmens HSK escrit, HSK en línia, YCT i BCT

Notes de premsa

Cancel·lació exàmens HSK escrit, HSK en línia, YCT i BCT

Exámenes oficialesLa Fundació Institut Confuci de Barcelona informa que, a causa de la situació actual a escala internacional, ens veiem obligats a cancel·lar les convocatòries dels exàmens següents:

  • HSK escrit, 13 de juny de 2020
  • YCT, 13 de juny de 2020
  • HSK en línia, 11 de juliol de 2020
  • BCT, 11 de juliol de 2020

El procés d'inscripció, per tant, quedarà suspès a partir del dia 3 d'abril de 2020.

A l'espera d'una nova data per a realitzar les proves, la FICB es posarà en contacte amb tots els inscrits per a procedir al reemborsament de les matrícules que hagin estat pagades. El reemborsament es realitzarà a final de mes, sempre i que es disposi de les dades bancàries de l'interessat.

La matrícula es cancel·larà de manera automàtica a aquells que no hagin ingressat la quantitat corresponent a aquesta matrícula.

Esperem que, una vegada millorada la situació, puguin celebrar-se de nou aquests exàmens amb normalitat. En tal cas, i com és habitual, tornarem a anunciar les noves dates en la nostra web, xarxes socials i newsletter.

Disculpeu les molèsties ocasionades. Per a qualsevol qüestió relacionada, si us plau, contacteu amb Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

rgpdue_sello.png