dl21092020

 horari calendari acadèmic

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Macao protagonista del Cineclub de la FICB

Notes de premsa

Macao protagonista del Cineclub de la FICB

CineClub FICB

Amb motiu de la inauguració de la IV edició de l'IFFAM - International Film Festival & Awards de Macau, el 4 de desembre de 2019 la Fundació Institut Confuci de Barcelona va organitzar una sessió especial del CineClub amb una selecció de curtmetratges de nous realitzadors de Macau, amb la col·laboració de l'Oficina de Turisme de Macao i CineAsia.

A la sessió, el públic barceloní va gaudir de la cinematografia macaense a través de set curtmetratges en llengua original subtitulada, i va poder apropar-se a la singular cultura d'aquesta antiga colònia portuguesa amb peces que mesclen el drama amb la comèdia, el documental amb la ficció i la imatge real amb l'animació.

Aquesta sessió especial del CineClub va comptar amb la presència d’Anabela Couto, responsable de l'Oficina de Turisme de Macau, Enrique Garcelán, director de CineAsia, i Lídia Tubert, coordinadora d'activitats culturals de la FICB.

L'International Film Festival & Awards de Macau, que aquest any se celebra del 5 al 10 de desembre, és un dels festivals asiàtics de referència i trobada per a realitzadors de tot el món.

Audiovisual

rgpdue_sello.png