dt20082019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Delegació d'universitats del Macro-Confucio visita GDUFS

Notes de premsa

Delegació d'universitats del Macro-Confucio visita GDUFS

Macro ConfuciEl dia 21 de març, la delegació del Macro-Confuci -integrada per representants de les universitats de Lleida, Rovira i Virgili, de Girona i d'ESADE i Blanquerna-Comunicació, així com de la FICB- va visitar a Guangzhou (Canton) la Universitat d'Estudis Estrangers de Guangdong. Va ser rebuda per Jiao Fangtai, vicerector del centre. A la reunió van assistir també Liang Xiaohong, de la Divisió de l'Oficina d'Afers Exteriors de Guangdong, i Zhou Guoping, sotsdirectora de la Divisió d'Intercanvi i Cooperació del Departament Provincial d'Educació de Guangdong.

La delegació del Macro-Confuci 2019 està integrada per: Miquel Nicolau, Rector de la Universitat d'Andorra; Neus Vila, Vicerectora d'Estudiants de la Universitat de Lleida; Sílvia Simon, Delegada del Rector per a la Promoció i la Divulgació de la Universitat de Girona; John Style, Vicerector d'Internacionalització de la Universitat Rovira i Virgili; Josep Franch, Degà d'ESADE Business School; Josep Maria Carbonell, Degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.

Posteriorment, la delegació va celebrar sengles reunions amb la direcció de l'Escola de Llengües Estrangeres i la de l'Escola d'Educació Internacional de la Universitat d'Estudis Estrangers de Guangdong. Les dues parts van presentar en cada reunió els punts més destacats de les seves respectives ofertes d'estudis, entabléndose un fecund intercanvi de referències. Amb l'Escola de Llengües Estrangeres es va tractar de l'intercanvi d'estudiants i professors, així com de visites mútues. Amb l'Escola Internacional d'Educació es van repassar les possibilitats de cooperació, especialment en matèria dels cursos d'estiu destinats a estudiants internacionals.

La Universitat d'Estudis Estrangers és un centre de gran rellevància a la província de Guangdong, amb peculiaritats internacionals distintives. Constitueix un punt de referència en la capacitació internacional de joves talents, així com en investigació de llengües i cultures estrangeres, de comerç exterior i d'estratègies internacionals per a la Xina meridional. Compta amb 19.704 estudiants de grau a temps complet, 3.375 estudiants de postgrau i doctorat, i més de 20.000 estudiants de formació continuada i internacionals.

Material audiovisual

Delegación Macro Confucio a China 2019