dt26052020

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa Visita del Macro-Confuci a la Universitat de Jinan

Notes de premsa

Visita del Macro-Confuci a la Universitat de Jinan

Macro ConfuciEl divendres 22 de març, la delegació del Macro Confuci va visitar la Universitat Jinan, on van ser rebuts per Lin Ruopeng, secretari del Comitè del PCX en aquesta universitat, i Hong An, vicerectora de la universitat. També van estar presents membres del Govern Popular de la Província de Guangdong: la directora adjunta de la Divisió per a Europa de l'Oficina d'Afers Exteriors, Yuan Luli; el responsable del personal de la mateixa Divisió, Jin Lin; i el responsable del personal de la Divisió d'Intercanvi i Cooperació del Departament Provincial d'Educació de Guangdong, Zhou Liuyu.

 

La delegació va visitar el museu de la història de la Universitat Jinan i el seu campus. Els membres del Macro Confuci també van presentar la situació actual de les seves respectives institucions. La reunió es va centrar a millorar els intercanvis de docents i estudiants, la formació i altres temes relacionats amb l'ensenyament del xinès com a llengua estrangera, amb l'objectiu d'establir i optimitzar el mecanisme de contacte, enfortir la comunicació i promoure el desenvolupament educatiu entre ambdues parts.

La delegació del Macro-Confuci 2019 està integrada per: Miquel Nicolau, Rector de la Universitat d'Andorra; Neus Vila, Vicerectora d'Estudiants de la Universitat de Lleida; Sílvia Simon, Delegada del Rector per a la Promoció i la Divulgació de la Universitat de Girona; John Style, Vicerector d'Internacionalització de la Universitat Rovira i Virgili; Josep Franch, Degà d'ESADE Business School; Josep Maria Carbonell, Degà de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna.