dl16092019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa La FICB inaugura l’exposició: Literatura Xinesa en Femení

Notes de premsa

La FICB inaugura l’exposició: Literatura Xinesa en Femení

Literatura Xinesa en FemeníAmb motiu del Día Internacional de la Dona, la FICB en participació amb la Biblioteca pública Arús, Casa Asia, Zona Onze, Eix Fort Pienc i la Diputació de Barcelona ha organitzat l'Exposició "Literatura China en femení".

 

En aquesta exposició s'ha recopilat una col·lecció de volums de les obres més destacades del panorama literari xinès escrites per dones, provinents del fons de la biblioteca de la FICB, Casa Àsia i Biblioteques de la Diputació de Barcelona. Aquesta col·lecció és composta per un total de 49 títols de 34 autores, pel que vas oferir una panorámica d'aquesta riquesa literària i pretén ser un apropament a la literatura escrita per autores xineses.

A més, el día de la inauguració, 7 de març, va comptar amb una taula rodona amb la participació de Zumei Xia, Zhenyun Gu i Annie Yang, 3 dones xineses de 3 generacions diferents, establertes a Barcelona, que van relatar la seva vida i d'experiències personals cap a un públic atent.

Desde la seva inauguració, l'exposició de llibres podrà ser visitada fins el 26 d'abril dins de l'horari de la Biblioteca Arús.

Material audiovisual