dl16092019

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Notes de premsa L’Any Nou Xinès amb Barcelona menció d’honor als premis Ciutat de Barcelona 2018

Notes de premsa

L’Any Nou Xinès amb Barcelona menció d’honor als premis Ciutat de Barcelona 2018

Premis Ciutat de Barcelona 2018L’Any Nou Xinès amb Barcelona, en el qual la FICB hi té una participació destacada com a membre del grup motor (Ajuntament de Barcelona, Casa Àsia, FICB i Associació d’Artistes Huaxing), ha rebut la menció especial en la categoria Cultura Popular i Tradicional dels Premis Ciutat de Barcelona 2018, atorgats per l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB). El guardó s’atorga a la organització de l’activitat, que, des de l’any 2014, s’ha destacat com exemple de treball comunitari des d’una mirada transversal i de cohesió ciutadana.

 

L’Ajuntament de Barcelona convoca anualment aquests premis amb l’objectiu de guardonar la creació, la investigació i la producció de qualitat realitzada a Barcelona per creadors o col·lectius que hi treballen o per institucions i organitzacions barcelonines que les promouen o les produeixen. L’acte de lliurament estrenarà posada en escena i tindrà lloc el proper dijous, 14 de febrer, al Saló de Cent en un acte presidit per l’alcaldessa, Ada Colau, i conduït per l’actriu Àgata Roca.

Premis Ciutat de Barcelona: http://ajuntament.barcelona.cat/premisciutatbcn/