dc01042020

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura Entrega del I Premi de Traducció del Xinès Marcela de Juan

Cultura

Entrega del I Premi de Traducció del Xinès Marcela de Juan

Premi Marcela de JuanLa Fundació Institut Confuci de Barcelona, la Facultat de Traducció i d’Interpretació de la Universitat Autònoma de Barcelona, el grup de recerca TXICC i la , convoquen el I Premi de Traducció del Xinès Marcela de Juan amb l’objectiu de potenciar la traducció literària del xinès al castellà i al català i premiar les millors traduccions que s’han publicat recentment. 

El premi és de caràcter biennal i s'aniran alternant els dos idiomes: castellà i català. Les edicions senars del premi es destinaran a traduccions al castellà publicades en els quatre anys anteriors a la convocatòria, mentre que en les edicions parells es premiaran les traduccions al català publicades en els quatre anys anteriors a la convocatòria. En aquesta primera edició es premiaran les traduccions al castellà publicades entre els anys 2013 i 2016. El jurat de la primera edició ha estat format per: 

  • Gabriel García-Noblejas (Universidad de Granada) 
  • Manel Ollé (Universitat Pompeu Fabra) 
  • Carles Prado (Universitat Oberta de Catalunya) 
  • Sílvia Fustegueres (TXICC) 
  • Helena Casas-Tost (Universitat Autònoma de Barcelona/Fundació Institut Confuci de Barcelona) 

La resolució del jurat es farà pública en la cerimònia de lliurament del premi que tindrà lloc el 16 d'octubre del 2017 a les 19h a la seu de la Fundació Institut Confuci de Barcelona.

Activitat gratuïta limitada a l'aforament de la sala, cal inscripció:
FORMULARI D'INSCRIPCIÓ