dj02042020

 horari calendario académico

Back Estàs aquí:Home Activitats Cultura Cultura Celebració del 5è Fòrum Espanyol Investigació Àsia Pacífic, FEIAP 2016

Cultura

Celebració del 5è Fòrum Espanyol Investigació Àsia Pacífic, FEIAP 2016

FEIAP 2016Els pròxims dies 27 i 28 de juny se celebrarà a la Seu de Casa Àsia, Barcelona, el 5è Fòrum Espanyol de Recerca Àsia Pacífic (FEIAP 2016) en el qual es donaran cita investigadors d'Espanya, Itàlia, Xina, Japó i Corea, entre d'altres. En aquesta cinquena edició es presentaran i debatran més de 60 comunicacions sobre diversos àmbits de recerca relacionats amb Xina, Japó, Corea i Índia. La Conferència Plenària serà impartida per Ishita Banerjee, professora-investigadora del Centre d'Estudis d'Àsia i Àfrica en el Col·legi de Mèxic i portarà per títol "Llengua i identitat: perspectives creuades".

 

El Fòrum Espanyol de Recerca Àsia Pacífic (FEIAP) se celebra bianualment des de fa 10 anys, període durant el qual s'ha consolidat com una de les principals referències acadèmiques a Espanya i al món hispanoparlant per als docents i investigadors dedicats als Estudis d'Àsia Oriental. Es tracta, per tant, d'una excel·lent plataforma de trobada i intercanvi per impulsar i difondre els importants avanços que la recerca en el camp dels Estudis d'Àsia Oriental han experimentat al nostre país en els últims anys.

Aquesta edició està organitzada per la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat Oberta de Catalunya i la Universitat de Granada, i compte, a més, amb el suport de la Fundació Institut Confuci de Barcelona, l'Institut Confucio de la Universitat de Granada, Casa Àsia i Japan Foundation.

Per a una informació més detallada sobre el Fòrum podeu consultar pàgina web oficial